Pluszkilói miatt kritizálják a Házasság első látásra sztárját

Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra sztárja korábban kövér volt, azonban az egyik követője szerint újra meghízott a személyi edzőkén dolgozó lány.
Vágólapra másolva!

Dávid Petra a TV2 nagysikerű párkereső realityjéből lehet ismerős a nézőknek, ahova azért jelentkezett, mert bízott abban, hogy megtalálja a kísérlet során a megfelelő társát. 

A jelenleg személyi edzőként dolgozó lány korábban kövér volt, azonban kitartásának, egészséges életmódjának, és a sportnak köszönhetően bombaformába került, amire hihetetlenül büszke. Nemrég a TikTok-oldalán válaszolt a követői kérdésire, valaki pedig megjegyezte, hogy meghízott a sztár, és kövérnek nevezte őt. 

Nagyon jó személységed lehet, hogy ha egy önfeledt boldog pillanatban csak annyit szűrsz le, hogy én hány kilós vagyok. 

De köszönöm az észrevételt - hangzott el a videóban, majd megmutatta a testét, mely bizonyítja, hogy egyáltalán nincs rossz formában Petra.

Az eset után a TV2 sztárja később bevallotta, hogy a mai napig rosszul esnek neki a bántó megjegyzések, közszereplőként ez pedig hatványozottan igaz. 

"Nyilvánvalóan fókuszban van a külsőm, és mivel én is ember vagyok és vannak érzéseim, nekem is rosszul esnek ezek a kommentek. Pontosan tudom, hogy milyen hatással van az emberre, amikor ilyesmivel támadják a social médiában" - magyarázta.

Egy ilyen megnyilvánulás egyértelműen negatív hatást akar elérni, hiszen ilyet nem mond senki jóindulatból. 

Az üzenetemmel azt szeretném kommunikálni, hogy nem csak akkor szép valaki, ha csont sovány, hanem ha mértékkel megtalálja az aranyközéputat. És nem kell feltétlenül foglalkozni a negatív kommentekkel sem, mert csak tönkreteszi az embert. 

A bullying még mindig óriási, sőt egyre nagyobb probléma, amit nem nézhetünk tétlenül 

- hangoztatta a Metropolnak.

Egy titokzatos férfival ismerkedik

A Házasság első látásra sztárja, Dávid Petra a műsorban ugyan nem találta meg a társát, úgy tűnik, hogy végre rátalált a szerelem.

"Eredetileg egy együttműködés miatt utaztam Noszvajra, először egy barátnőmmel, aki a koszorúslányom is volt az esküvőn, majd miután ő elment, eljött ez a fiú egy kis időre" - kezdte a személyi edzőként dolgozó lány.

Az az igazság, hogy egy ideje már ismerkedünk, nagyon helyes, és most arra is rá kellett jönnöm, hogy nekem igenis fontos, hogy valaki kisportolt legyen.

Egyelőre nem szeretnék sokat nyilatkozni erről, bár hosszú idő óta nem került hozzám senki ennyire közel. De most már óvatosabb szeretnék lenni, úgy gondolom, hogy ha felvállalok valakit, akkor annak biztosan komolynak kell lennie" - tette hozzá 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!