Először beszélt új kapcsolatáról a Házasság első látásra szereplője

Dávid Petra, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárját az elmúlt hetekben egy titokzatos férfi mellett lehetett látni, azonban kapcsolatukról eddig nem beszélt. Most az Origónak mesélte el, hogy valójában mi van közöttük.
Vágólapra másolva!

Dávid Petra a TV2 nagy sikerű párkereső realityjéből lehet ismerős a nézőknek, ahova azért jelentkezett, mert bízott abban, hogy megtalálja a kísérlet során a megfelelő társát.

A műsorban ugyan nem találta meg a társát, azonban úgy tűnik, hogy végre rátalált a szerelem.Többször is megosztott a közösségi oldalán olyan fotókat, ahol a férfival látható: nemrég a strandon, kettesben romantikáztak, a titokzatos hódító pedig az ölében simogatta a személyi edzőként dolgozó lányt.

A TV2 sztárja korábban elárulta, hogy Noszvajon, egy véletlen folytán ismerkedett meg a férfival, és habár nem szeretne többet elárulni a magánéletéről, láthatóan jól érzi magát, és sodródik az árral.

A Házasság első látásra szereplője nemrég ismét egy közös fotót posztolt a titokzatos idegennel, akinek az arcát egyelőre még mindig homály fedi.

A képen a pár egymás kezét fogja, ami azt jelenti, hogy egye biztosabb, hogy a sztárra ismét rátalált a szerelem.

Dávid Petra
Fotó: Dávid Petra / Instagram

Az Origo megkereste Petrát, aki a férfiról annyit mondott, hogy egyelőre még nincsenek párkapcsolatban, csak ismerkednek. Ha az életébe belép egy komoly férfi, arról mindenképp beszámol, azonban úgy érzi, hogy ez most még várat magára, nem érkezett el a megfelelő pillanat. 

"Nem szeretném elárulni, hogy ki az illető. Nem annyira komoly ez a dolog. 

Ha valakit felvállalok, szeretném azt mondani, hogy ő már stabil.

Nyilvánvalóan az illető úriemberben is kell lennie annyi exhibicionizmus, hogy azt mondja, hogy akar szerepelni, ellentétben az exeimmel, akiket soha nem mutattam meg a nyilvánosságnak. Nem mindenkiben van vágy, hogy mutogassa magát. Úgy döntöttem, hogy csak akkor fogom mutogatni őt, hogy ha már úgy érzem, hogy megérett minden. 

Dávid Petra
Fotó: Dávid Petra/Instagram

Annak nincs sok értelme, hogy hétfőn Pistikével látnak, jövő hónapban pedig már Győzikével, és akkor megkapom, hogy milyen borzalmas nő vagyok, hogy váltogatom a férfiakat, illetve mellettem nem marad meg senki. 

Semmi olyan komoly történés nincsen a magánéletemben, ami egyelőre kifejezetten említésre méltó legyen" - nyilatkozta az Origónak. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!