Lebénult az ismert magyar énekesnő fél arca

Vágólapra másolva!
A 80-as évek népszerű magyar énekesnője, Marcellina megrázó élményéről számolt be.
Vágólapra másolva!

A 71 éves Babits Marcella az 1972-es Kócbabákkal a „Ki Mit Tud?"-on vált ismertté, később Marcellina néven folytatta tovább a karrierjét, mint énekesnő, zenész, szövegíró és divattervező. A Kócbabák együttes alapítója, az Apostol és a Full-Tone együttes énekese, a Marcellina PJT együttes alapítója és vezetője volt. A 80-as években sokat szerepelt, legismertebb dala a Sexy Lady, pár évvel ezelőtt a TV2-n egyik műsorában, a Nagy Duettben is feltűnt.

Nemrég szintén egy durva rosszullétéről számolt be a nyilvánosságnak, amikor egy bolt közepén esett össze váratlanul, miközben épp sorban állt.

Úgy tudom, hogy hirtelen minden elsötétült előtte, miközben a sorban állt. 

Mire észhez tért, már messzebb volt a kasszáktól, és az üzlet több alkalmazottja vigyázott rá néhány segítőkész vásárló társaságában. Elájult, és ha a mögötte sorban álló vásárló nem kapja el, talán a feje is koppant volna a kőpadlón, komolyabban megsérülhetett volna" - árulta el akkor az énekesnő egyik jó barátja.

Marcellina
Olyan csúnyán begyulladt Marcellina foga, hogy lebénult a fél arca
Fotó: Csudai Sándor - Origo

Most szintén egészségügyi problémájáról panaszkodott, amiért a hirtelen jött nyári forróságot hibáztatja, ugyanis durván begyulladt a foga, azonnal orvoshoz kellett rohannia.

Az orvos körülbelül háromnegyed órán keresztül dolgozott a fogamon, kettős gyökérkezelésen estem át, ami finoman szólva sem volt kellemes, lebénult a fél arcom.

Pláne, hogy az elején semmilyen érzéstelenítőt, fájdalomcsillapítót nem kértem, ugyanis mindegyikre allergiás vagyok, szinte azonnal elájulok. A kezelés közben az orvos kezdett el győzködni, hogy próbáljak ki egy újfajta érzéstelenítőt, ami eddig mindenkinek bevált"- kezdte Marcellina.

Az orvos a kezelést követően elmondta,  hogy valószínűleg a nagy hőség miatt gyulladt be a foga ennyire, ez az időjárás ugyanis egyáltalán nem tesz jót, ha bármilyen gyulladás van a szervezetünkben.

A doki arra is figyelmeztetett, hogy most három napig nem mehetek ki a napra, ami ilyen időjárási körülmények között meglehetősen nehéz lesz.

Sajnos egyébként a fogproblémám miatt el kellett halasztanom azt az ünnepi vacsorát is, amit a Marcellina-nyereményjáték győztesével töltöttem volna el egy remek budapesti étteremben, de ami késik, nem múlik, már kitűztük az új időpontot" - zárta a Borsnak Marcellina, aki azt is elárulta, hogy tényleg nagy fájdalmai voltak, és csak ezért ment kezelésre, ugyanis fél az orvosoktól.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről