Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

A terhes Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokkától

Vágólapra másolva!
Hamarosan megszületik a TV2 műsorvezetőjének első gyereke, mostantól a babára és az anyaságra koncentrál.
Vágólapra másolva!

Iszak Eszter és Gyurta Dániel idén februárban jelentették be az örömhírt, miszerint az első közös gyereküket várják. A TV2 reggeli műsora, a Mokka műsorvezetője sokáig próbálta takargatni terhes hasát, de egy idő után nyilvánossá tették, hogy szülők lesznek. Iszak Eszter és a férje mindig is próbálták óvni magánéletüket, ezért nem meglepő, hogy a babavárásról sem árultak el eddig túl sok részletet, azonban a TV2 műsorvezetője korábban elárulta, hogy a baba nemét majd egy babaváró bulin fogják megtudni.

Hamarosan megszületik a baba, elköszönt a Mokkától

Iszak Eszter a terhessége miatt egy ideje már nem szerepel a TV2 képernyőjén. A kollégái a csütörtöki Mokkában élő adásban felhívták őt telefonon, hogy megkérdezzék, hogy érzi magát és hogy telnek a napjai.

Jól vagyok, jól vagyunk, minden rendben van. Azért a harmadik trimeszter vége egy picit más, mint amire számítottam. Mondták nekem, hogy fáradékonyabb leszek meg nehezebb lesz, de gondoltam, én az első trimesztert is fél lábon kibírtam, hajnali kelésekkel és mindennel együtt. De hát a harmadik trimeszter tényleg egy kicsit húzósabb, nem vicceltek

– mondta el a a műsorvezető, akinek elmondása szerint nagyon hiányzik a reggeli műsor stábja. 

Az anyaságról is beszélt: "Szerintem ezt nem lehet felfogni. Nekem a barátaim is mondták, hogy megérkezik, és még utána hónapokkal később sem fogja fel az ember, hogy 'uram isten, én anyuka vagyok, ez a kis gyerkőc az én gyerekem'. Szóval szerintem ennek kell egy kis idő, de nyilván az ember készül rá, ahogy tud. 

Én milliónyi könyvet elolvastam, amire mondjuk mondták, hogy nem biztos, hogy a legjobb megoldás. De közben szerintem így nyugszik meg egy nő lelke, ha azt érzi, hogy elég információ birtokában van. Aztán megérkezik a kicsi és utána felrúg mindent, az információkkal együtt.

Iszak azt is elmondta, a következő néhány hónapban az anyai feladataira koncentrál majd, de utána reméli, vissza tud menni dolgozni és újra találkozhatnak vele a TV2 nézői.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről