Jákob Zoltán luxusnyaralásán olyan történt, amire még ő sem számított

Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
A TV2 egykori sztárja, Jákob Zoltán Magyarország egyik leggazdagabb embere, aki már rengeteg helyre elutazott. Saját bevallása szerint egyáltalán nem sajnálja a pénzt a nyaralásra, sőt vannak olyan dolgok, melyekről soha nem mondana le.
Vágólapra másolva!

A szépségiparban tevékenykedő üzletember, és építőmérnök a Forbes magazin szerint 43,2 milliárd forintra becsült vagyonával 2023-ban Magyarország 39. leggazdagabb embere volt, így nincs oka panaszra. A Nagy Őben próbált párt találni, azonban választottjával, Bettivel szakítottak, és azóta is szingli.

A férfi soha nem titkolta, hogy szereti a luxus nyaralásokat, azonban a Balatont is épp ugyanúgy kedveli. Fontos számára a társaság, az ellátás, és nem utolsósorban a gasztronómia, melyekről soha nem mondana le. Az egykori Nagy Ő nem sajnálja a pénzt, pár évvel ezelőtt például Hawaii-ra utazott, ahol a legdrágábban szállodában szállt meg, ennek ellenére hatalmasat csalódott, bár öntését nem bánta meg. Rájött, hogy nincs szüksége rongyrázásra, azonban továbbra sem ad le az igényeiből. 

Ötcsillagos szállodánál alább nem igazán adom. 

Bár legutóbb épp egy olyanban szálltam meg, ami finoman szólva sem hozta a szintet" - mesélte az üzletember, aki hamarosan gyerekeivel egy magángéppel Görögországba, Szantorinire utazik. 

Én még nem jártam ott, de a gyerekeknek konkrét elképzelései voltak, hol szeretnének megszállni, mit szeretnének megnézni. 

Még az éttermet is lefoglaltam, ahol pazar panorámás, naplementés képet lehet készíteni 

- hangsúlyozta a Story magazinnak.

Jákob Zoltán
Jákob Zoltán
Fotó: Instagram/Jákob Zoltán

Akciófilmben illő jelenetben volt része

Habár a szerelem eddig még nem talált rá, imádják őt a nők, azonban ami nemrég vele történt, azon még ő is meglepődött.

Luxusautójával járta az utakat, azonban észrevette, hogy egy hölgy egyfolytában üldözte őt. Jákob Zoltán ezért úgy döntött, hogy félreáll a járművel, ekkor pedig hatalmas meglepetésben volt része. A nő elnézést kért, és elmondta, hogy mivel az egykori Nagy Ő rendszeresen segít rászoruló családokon, szeretné a nagylelkűségét megjutalmazni, és egy bögrét nyújtott át neki.

Én Aszódról jöttem utánad és követtelek azért, mert ezt a bögrét neked hoztam, én csináltam.

Azért, mert annyira kedves vagy mindenkivel, szerettelek volna megajándékozni én is" - magyarázta a hölgy.

A bögrén a következő felirat olvasható: "Tudod, amikor mosolyogsz, az egész világ sokkal jobb hely, mint egyébként."

Az ajándék láttán Jákob Zoltán meghatódott, és egy kávéfőzőgéppel hálálta meg a rajongója nagylelkűségét.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről