Megsértődött Jennifer Aniston a gyerektelen nőket érintő kritikák miatt

Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston többször is beszélt arról, mennyire fájó számára, hogy nem lehetett édesanya annak ellenére sem, hogy mindent megtett érte. Ezért is reagált idegesen azokra a kritikákra, melyek a gyerektelen nőknek szólnak.
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston megsértődött, majd visszavágott a "gyermektelen macskás nő" sztereotípiájával kapcsolatos kritikákra, amely gyakran megjelennek a közvéleményben az utóbbi időben, főleg JD Vance, republikánus szenátorjelölt szavait nehezményezte, aki a Fox News egyik műsorában úgy fogalmazott, hogy az Amerikai Egyesült Államokat  jelenleg "tipikus gyerektelen macskás nők" vezetik, akik szerinte boldogtalanok a saját életükkel, és a nyomorúságukat másokra is ki akarják vetíteni, és elsősorban itt Kamala Harrisre gondolt.

A Jóbarátok sztárja ezt mégis nagyon magára vette és nehezére esett, hogy ilyen kritikákkal kell szembenéznie a nyilvánosság előtt, most egy olyan videóval reagált, mely egy 2021-es JD Vance-el készült interjú részlete, amit azóta osztottak meg széles körben, alelnökjelöltnek választották.

Tényleg nem tudom elhinni, hogy ez az Egyesült Államok potenciális alelnökétől származik. Csak annyit tudok mondani... Vance úr, imádkozom, hogy a lánya elég szerencsés legyen ahhoz, hogy egy nap saját gyerekeket szüljön

Remélem, nem kell majd az IVF-hez fordulnia második lehetőségként. Mert önök ezt is megpróbálják elvenni tőle” - bírálta JD Vance nyilatkozatát a gyerektelenségről, közben arra utalva, hogy az alelnökjelöltnek egy kétéves lánya, és két fia is van.

A színésznő korábban már nyíltan beszélt a küzdelmeiről, miközben in vitro megtermékenyítéssel (IVF) próbált gyermeket vállalni.
Múlt hónapban JD Vance viszont megszavazta, hogy blokkolja a demokraták által javasolt törvényjavaslatot, amely országszerte garantálná az IVF-hez való hozzáférést, Aniston ezért is kritizálta őt az Instagramon közétett bejegyzésében.

Az 55 éves színésznő kiemelte, hogy mennyire káros és igazságtalan az, hogy a nőket gyakran az anyaság hiánya alapján ítélik meg, és hogy ez a fajta ítélkezés sok fájdalmat okoz azoknak, akiknek nem lehet gyerekük. Aniston már számos interjú során elmondta, hogy rengeteg próbálkozáson esett át, beleértve az IVF kezeléseket is, hogy teherbe essen, de ezek nem hozták meg a kívánt eredményt. Hangsúlyozta, hogy sokan nem választják önszántukból a gyerektelenséget, és hogy a társadalomnak meg kellene értenie és elfogadnia, hogy nem mindenki képes szülővé válni, még akkor sem, ha szeretné.

Nemcsak Jennifer Anistont, hanem Taylor Swiftet és rajongóit is nagyon felidegsítette a "gyerektelen macskás nőkön" való gúnyolódás, ugyanis a popsztárnak sincs gyereke, viszont van három macskája, így ő is kikérte magának ezeket a szavakat. Egy Twitter-felhasználó meg is osztotta a Time magazin címlapját, amelyen Swift az egyik macskájával pózol, és azt írta mellé: A pokol nem dühöng úgy, mint egy bizonyos gyermektelen macskás hölgy, aki még nem támogatott elnökjelöltet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!