Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

30 évvel a sorozat indulása után felismerhetetlen a Jóbarátok sztárja

Jóbarátok
Vágólapra másolva!
Jane Sibbett 15 részben szerepelt, majdnem ő lett Rachel.
Vágólapra másolva!

Jane Sibbett most egy amerikai reggeli műsorban bukkant fel és megosztott egy emléket arról az időszakról, amikor a sikersorozat egyik visszatérő szereplője volt. Kiderült, hogy majdnem más alakította Carolt, Ross feleségét, ugyanis a castingcsapat eredetileg Rachel Green főszerepére akarta őt. Mint ismert, ezt a karaktert végül Jennifer Aniston kapta, ezzel lett világhírű.

Jane Sibbett a Jóbarátokban 
Fotó: IMDb

A színésznő története szerint gyermekével, Kai Finkkel való terhessége miatt bukta el a főszerepet. Mint ismert, a Jóbarátokból végül tíz évad készült, ugyanazzal a hat főszereplővel, a szerepek pedig mindenkiből világsztárt (és persze gazdag embert) csináltak.

Mint mesélte, Rachel szerepére pályázott, elment a meghallgatásra, majd amikor kijött a castingról, felhívta az ügynöke azzal a szöveggel, hogy nagyon ügyes volt a válogatón, tetszett a stábnak, őt akarják a szerepre. "Elmondtad nekik, hogy terhes vagyok?" - kérdezte a nő. "Nem, csak menj el a tesztre, minden rendben lesz" – válaszolta az ügynöke.

"Amikor aztán elmondták nekik, hogy terhes vagyok, azt válaszolták, hogy ó, ez nem fog menni" - emlékezett. Jane Sibbett persze nem bánja, mert a gyerek sokkal fontosabb - majd nem sokkal azután kapta meg Carol szerepét, hogy világra hozta kisfiát, Kai-t, aki szintén szerepelt a sorozatban Ross kisfiaként, Benként.

Érdekesség, hogy Sibbett a Két pasi – meg egy kicsi sztárjával, Jon Cryerrel randizott egy időben, még a híres szitkomok forgatása előtt. 1992-ben ment hozzá egy forgatókönyvíró-producerhez, három gyerekük lett, de 2016-ban elváltak.

Mutatjuk, hogy néz ki most, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről