Kiderült: Dietz Gusztáv felesége válaszol férje rajongóinak - videó

Dietz Gusztáv, Szerencsekerék
Vágólapra másolva!
Dietz Gusztáv a TV2 nagy sikerű vetélkedőjében árulta el, hogy felesége, Laky Zsuzsi kezeli a közösségi oldalait.
Vágólapra másolva!

A Szerencsekerék itthon a 90-es években futott szép sikerrel, persze akkoriban még nemigen volt erős konkurencia. Az alaposan átalakított műsort a TV2 hozta vissza sok évvel később, remek nézettséggel ment. Márciusban egy időre pihenőre ment a vetélkedő, de júniusban új részekkel tért vissza.

Szerencsekerék, Dietz Gusztáv
Fotó: TV2

A Szerencsekerék csütörtök esti adásában Dietz Gusztáv lesz a sztárvendég. A színész igencsak különleges dolgot árult el magáról Kasza Tibinek. A férfiért családapaként is rajonganak nők, és ezt a social médiában is tapasztalja. Rendszeresen kapja az üzeneteket, fényképeket a hölgyektől. Ám ami ennél meglepőbb, a feleségére, Laky Zsuzsira bízza a válaszokat. Ő kezeli ugyanis a social felületeit. 

"Kapom az üzeneteket, képeket, ki hogyan próbálkozik. 

Odaadom Zsuzsinak, aki kezeli, kitörli, van akinek visszaír, és belemegy beszélgetésbe is.

Jövögetnek ajánlatok, Zsuzsi pedig elszórakoztatja magát velük" - árulta el Dietz Gusztáv a műsorban. 

A ma esti Szerencsekerékből további érdekességek derülnek ki a sportolóból színésszé avanzsált férjről, aki Czine Szilvia háromszoros világbajnok fitneszedzővel és Kodák Anna extrém hajlékony artistával forgatja a kereket ma este a TV2-n.

A Kincsvadászok kereskedői is játszottak

2024 elején vadonatúj műsorral, az Európa-szerte már sikert aratott formátummal, a Kincsvadászokkal jelentkezett a TV2. A három kereskedő, Molnár Viktor, Nagyházi Lőrinc és Fertőszögi Péter nemrég a Szerencsekerékben próbált pénzhez jutni.

Nagyházi Lőrinc, - aki egyébként a nagy múltú műkereskedő család harmadik generációs kereskedője - a műsorban elmesélte, hogy már fiatalon részt vett a család galériájának az életében, évekkel ezelőtt pedig közel kétszázmilliós üzletet kötöttek. 

"Még csak 15 éves lehettem, de már gyerekkoromban részt vettem a galéria életében. Egyszer előkerült egy Tiziano festmény Pécsről. Ami a legszürreálisabb volt az az, hogy a tulajdonos, aki behozta, mondta, hogy ő nem ért hozzá. Ha hatmilliót kap érte, akkor boldogan hazamegy. Apám mondta neki, hogy inkább induljon hatvanmillióról a licit, és akkor meglátjuk, hogy mi lesz.

Jutalékkal együtt százhatvanötöt fizettek ki érte.

Pár évvel ezelőtt ez egy nagyobb gyűjteménybe bekerült, és úgy olvastam, hogy négy és fél milliárd forintért vették meg" - osztotta meg, erre pedig Kasza Tibi is felfigyelt, és pénzügyi tanácsot kért tőle. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről