Kiderült, ki Emma Watson titokzatos, új párja

Emma Watson
Emma Watson
Fotó: Instagram.com/emawatson.only
Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy kivel csókolózott a napokban Emma Watson.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, lesifotó buktatta le a Harry Potter-filmek színésznőjét, Emma Watsont, aki egy titokzatos férfival csókolózott az utcán, később pedig egy pékségben is látták őket együtt.

A lesifotók a csókolózó párról:

A brit bulvárlapok azóta azonosították a férfit

Kieran Brown a neve, jelenleg pedig épp 19. századi irodalomból és gazdaságból készül a doktorijára az oxfordi egyetemen,

ahol Emma Watson is tanul.

A színésznő egyébként csak májusban szakított a korábbi párjával, Brandon Green üzletemberrel, akivel másfél évig voltak együtt. Brownnal ezek szerint az egyetemen jöttek össze, Emma Watson ugyanis lényegében visszavonult a tanulmányai miatt, épp folyamatosan ingázik az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság között.

Egyetemre sem úgy jár, ahogy az átlagemberek

A színésznő egy csoporttársa nemrég arról beszélt, hogy történt már pár "incidens" Emma Watson miatt az egyetemen, ezért folyamatosan testőrök vigyáznak rá. "Mivel ő egy híres színésznő, ezért egy konkrét biztonsági csapat vigyáz rá, amikor bent van. A közelmúltban történt néhány incidens, ezért minden szükséges óvintézkedést megtesz a biztonsága érdekében. Szerencséje van, ugyanis a kurzus nagy része online elvégezhető, és csak heti pár napot kell az egyetemre bejárnia" – magyarázta az egyetemista.

Perverz szexuális vágyai vannak

Emma Watson pár hónappal ezelőtt a Teen Vogue-nak adott sokkoló interjút, amelyben kifejtette, hogy nagy rajongója a fetisiszta vagy kink kultúrának. (A kink és a fetisizmus közti különbség, hogy az előbbit a partneri intimitás fokozásaként, az utóbbit pedig annak helyettesítéseként definiálják. A kink lényegében egy gyűjtőfogalom a szex minden olyan nem hagyományos típusára, amelyben nincsen domináns fél.)

A színésznő szerint példaértékű a kink kultúra, mert az ilyen kapcsolatok gyakorlói kommunikálják a legtökéletesebben az igényeiket, és ehhez kölcsönös beleegyezés szükségeltetik.

Emma Watson még egy szexuális élvezeteket kínáló oldalnak is előfizetője, ez segít neki a szexuális élményeinek fokozásában. "Egy barátom mesélt nekem erről az OMGYes nevű weboldalról, amely a női szexualitásra helyezi a fókuszt. Bárcsak régebb óta létezne!" – mondta egy másik alkalommal. Az oldal tele van oktatóvideókkal arról, hogyan lehet elérni és minél jobban fokozni az orgazmust.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről