Rengeteget változott Király Linda

Király Linda
Vágólapra másolva!
Mint ismert, Király Linda ismét egy párt alkot az amerikai zenei producerrel, akivel korábban együtt is dolgozott. Az évek során az énekesnő hatalmas változásokon ment keresztül, ez pedig a párkapcsolatát is befolyásolta.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban az Origo beszámolt, Király Lindát a napokban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren látták egy titokzatos férfival, akivel ölelték és csókolták egymást. Kiderült, hogy az illető Simon, egy zenei producer, aki korábban nem csak együtt dolgozott Amerikában az énekesnővel, de együtt is voltak több éven keresztül.

"Nyolc évig tartott a kapcsolatunk Simonnal.

 Ő volt az életem első szerelme, az a férfi, aki mellett felhőtlenül boldog voltam.

Egy gyönyörű lelkű, elképesztően tehetséges embert ismertem meg benne, boldogok voltunk együtt, mégis valahogy elfogytunk"- mesélte Király Linda, aki testvéreinek, Király Viktornak és Király Benjaminnak köszönheti, hogy újra egy párt alkot egykori szerelmével. A februári találkozásuk Simonnal furcsa volt, egy pillanatra mintha megint azt érezték volna egymás iránt, mint régen. Egy pár hete jöttek csak rá, hogy tényleg meg kellene próbálniuk újra együtt.

Az énekesnő kiemelte, hogy párjára a legrosszabb pillanatokban is számíthat, rengeteget nevetnek együtt, az elmúlt évtizedekben pedig jól kiismerték egymást, tudják, hogy mi az a pont, amikor a másikat békén kell hagyni. 

"Az a szeretetnyelvem, hogy főzök rá, vigyázok rá. De ez annyit már változott, hogy – a rengeteg önfejlesztésnek kö­szön­he­tően, amit mindketten végeztünk az elmúlt években – már ő is leállít, ha túlzásba viszem a dolgokat. 

Felismeri, ha mást mondok, mint amit érzek, tudja, hogy inkább benyelem a gondolataimat, és aztán robbanok, de úgy, hogy többé nem is beszélünk. 

Ezért időben szól" - magyarázta.

Mindent megbeszélnek a férfival, igazi lelkitársak, Simon pedig úgy látja Lindát, ahogy ő magát sohasem. Meglátása szerint Simon egy tiszta jellemű ember, a legmegbízhatóbb, akivel valaha találkozott. 

Rengeteget változtunk azóta, hogy együtt voltunk, sok mindent tanultunk, átértékeltük, hogyan viselkedtünk egymással.

 Most teljesen más a kapcsolatunk" - fejtette ki a hot! magazinnak. 

Hozzátette, hogy Simon csak egy útra szóló jegyet vett, és már magyarul is elkezdett tanulni, mindezt pedig az énekesnő kedvéért. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről