Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Kellemetlen helyzetbe került Kökény Attila, idegesen beszélt a történtekről

Kökény, Kökényattila
Vágólapra másolva!
Kökény Attila felháborodva beszélt az erdélyi koncertje után kialakult helyzetről.
Vágólapra másolva!

Kökény Attilát a Megasztárból ismerhették meg az emberek, amikor a hamarosan újrainduló tehetségkutató ötödik évadában második helyen végzett. Az énekes sikere azóta is töretlen, épp a napokban koncertezett Erdélyben, ahol Gyergyószentmiklóson és Kézdivásárhelyen lépett fel. Azonban nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy tervezte, bár már másodjára került kellemetlen helyzetbe azon a környéken.

Tavaly is ugyanez történt, mint most, akkor is Erdélyből utaztam volna haza. Ez egy ismert, nagy légitársaság, de valószínűleg soha többet nem repülök velük. Nem is értem, ezt hogy engedhetik meg maguknak... 

Tegnap este 10-kor kellett volna felszállnia a gépnek, hatkor indultam el és fél 7-kor jött az üzenet, hogy lemondták a járatot. Utána 12 óra alatt értünk haza, hajnali 5-re. Három busszal kellett hazajönnünk, az egyik elvitt Marosvásárhelyig, a második a határig és a határtól egy harmadik busz hazáig. Kilencen voltunk, az egész zenekar így járt" - panaszolta Kökény Attila, akinek az utolsó pillanatban törölték a járatát, ezzel megnehezítve hazatérését.

Kökény hozzátette, hogy amiatt volt a legidegesebb, hogy a tavaly történtek megismétlődött, és semmilyen segítséget nem kaptak a hazatérésben, mindent maguknak kellett megoldani.

Már az odafelé úton is probléma volt, ötórás késéssel érkeztünk meg. Egészen elképesztő, hogy hogyan tehetik ezt meg az emberekkel?

Ráadásul hiába utalják vissza azt a 40-50 ezer forintot, azzal nem vagyok kisegítve, hiszen a hazajutás nincs megoldva. Egyszerűen otthagyják az embert, hogy oldja meg egyedül, felháborítónak tartom. Lehetnének legalább annyira korrektek emberileg, hogy fél nappal korábban szólnak, ha járatkiesés van, hogy legyen esélye az embernek kényelmesen intézkedni, átszervezni az utazást, ahelyett, hogy ott ácsorog. A légitársaság valószínűleg már jóval korábban tudja, hogy ez fog történni, ez bánt a legjobban" - magyarázta a Borsnak dühösen az énekes, aki valószínűleg legközelebb körültekintőbb lesz, és nem erre a légitársaságra fog hagyatkozni, ha újra Erdélyben jár a zenekarával.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről