Kórházba került a TV2 fiatal sztárja

Vágólapra másolva!
Ráijesztettek az orvosok Hadas Alfrédra.
Vágólapra másolva!

A népszerű rapper, Hadas Alfréd aggasztó üzenetet tett ki közösségi oldalára. A TV2 sztárja annyira megbetegedett, hogy kórházba került. A tehetséges énekesre az orvos alaposan ráijesztett: azt mondta, azoknak az idős betegeknek nézett ki így a tüdeje, akik covidban haltak meg. A rapper másfél hete egy fesztiválon fázott meg nagyon, de akkor még nem érezte, hogy nagy a baj. Hadas Alfréd otthon kúrálta magát, de az állapota folyamatosan rosszabbodott. Végül olyan fájdalmai voltak, hogy bement a kórházba.

Hogy mennyire nagy a baj, arról a közösségi oldalán, egy Intagram-sztoriban számolt be először. "Egy hete elég durva köhögéssel és tüdőfájdalommal küzdök, ami elment egy olyan durva szintre, hogy ma kórházba kell mennem, mert a lábamon alig tudok állni. Sorry, ha eltűnök kicsit, meg kell küzdjek a démonjaimmal” - írta.

Egy bejegyzéssel tudatta, hogy beteg lett

A bejegyzése után a Bors megkereste az énekest, aki részletesebben beszámolt az állapotáról. "Nagyon komoly légúti fertőzést sikerült összeszednem. Covid alapon indult, láz, köhögés, komoly tüdőfájdalom. Kaptam antibiotikumot, de kiderült antirezisztens. Tehát az immunrendszeremet lerombolta ugyan, de a betegségemre nem hatott" - magyarázta a lapnak, hozzátéve, hogy sajnos egyelőre nincs meg az a gyógyszer, ami segítene a tünetek elmulasztásában és a gyógyulásban. Kiderült, hogy jelenleg otthon fekszik az ágyban, kúrálja magát, és várja, hogy megkapja a gyógyszereket.

Az énekest arról is kérdezték, hogy mire gondolt pontosan, amikor a démonjairól írt az Instagramon. Erre meglepő választ adott: "Rá kellett jönnöm, hogy az egészség nálam nagy démon. Mert a testi bajok, lelki gondokra vezethetők vissza. Az utóbbi időben ugyanis folyamatosan másokkal foglalkoztam, az exemmel például" - mondta, majd kifejtette: tisztában van azzal, hogy a régi sérelmeket el kellene már engednie és magával kell foglalkoznia.

"Magammal kell foglalkoznom, hogy újra tudjam magam értékelni, újra higgyek magamban! A kiírásomat 20 ezren látták és azóta rengeteg támogató, aggódó üzenetet kaptam. Ezért nagyon hálás vagyok, nagyon sok erőt ad!" - mondta a lapnak az énekes.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!