A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNMárton Anna
11:40VívásAnna Marton-Lucia Martin-Portugues
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Elszólta magát, a vőlegényeként hivatkozott párjára az olimpián, amikor bemutatta a francia miniszterelnöknek.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő Michael Polanskyval van együtt, akivel hivatalosan 2020 februárjában jöttek össze – bár már előtte szilveszterkor, illetve az akkori Super Bowlon is látták őket együtt. Lady Gaga aztán egy ölelkezős fotóval állt elő az Instagramon, akkorra pedig már az is kiderült, hogy a mellette feltűnt férfi sikeres üzletember, a Parker Group cégcsoport vezérigazgatója. 2021-ben egy közös ismerősük nyilatkozatából már az derült ki, hogy az énekesnő "megőrül" a párjáért

A legújabb fejlemény szerint a pár már eljegyezte egymást, legalábbis erre utal Lady Gaga kijelentése a 2024-es párizsi olimpia egyik úszóversenyén.

Ő a vőlegényem, Michael!

– mondta az énekesnő Gabriel Attal francia miniszterelnöknek egy vasárnap a TikTokra feltöltött videó szerint.

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

A bemutatkozásra akkor került sor, amikor a politikus üdvözölte Lady Gagát, és megdicsérte a pénteki megnyitó ünnepségen nyújtott "lenyűgöző teljesítményét".

Korábban is felröppentek pletykák az eljegyzésről, amikor Lady Gaga áprilisban egy hatalmas gyémántgyűrűvel a gyűrűsujján jelent meg az utcán Hollywoodban, írja a Page Six. Lady Gaga életében eddig esküvőre sem került még sor, noha háromszor is volt menyasszony: 2010-ben Lüc Carl, 2015-ben Taylor Kinney, 2018-ban pedig Christian Carano kérte meg a kezét. 

Sokan gondolták, hogy terhes

Mint írtuk, Lady Gagáról nemrég a húga, Natali Germanotta esküvőjén készült pár lesifotó, amelyek egy részén terhesnek tűnt, oldalról úgy látszott, mintha domborodna a hasa. Az esküvői próbavacsorán testhezálló, fekete miniruhában jelent meg, ebben látszott bizonyos szögből várandósnak – a másnapi ceremónián viszont már a koszorúslányok egyenruháját viselte, amely nem emelte ki annyira a hasát, nem vitt közelebb a megoldáshoz. 

Azóta maga Lady Gaga is reagált az elindult pletykára: mindegyik közösségi oldalán azt írta, hogy nem terhes. A TikTokon egy rövid videót közölt, amelyhez ezt írta: "Nem vagyok terhes, csak rossz állapotban sírok a konditeremben". A mondat második felével egyébként Taylor Swift egyik új számából, a Down Badből idézett, elképzelhető, hogy lesz köztük valami együttműködés.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!