Szakított 29 évvel idősebb, milliárdos szerelmével az áramlopó Lagzi Lajcsi lánya

Vágólapra másolva!
Az áramlopásét elítélt Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Boglárka kezdetben titkolta, hogy a 29 évvel idősebb, milliárdos Csipak Péter a párja, azonban négy hónappal ezelőtt elismerték, hogy egy párt alkotnak. Nagynak tűnt a szerelem, azonban elég gyorsan véget is ért, most a divattervező lány megszólalt a szakítás körülményeiről.
Vágólapra másolva!

A baracskai börtönből nemrég szabadult, áram-, víz- és gázlopás miatt három és fél éves börtönbüntetésre ítélt Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Boglárka a 29 évvel idősebb, milliárdos üzletember, Csipak Péter mellett találta meg a boldogságot, legalábbis eddig úgy tűnt, minden rendben közöttük. A kapcsolatukat sokáig titkolták, amit először nőnap alkalmából vállaltak fel a nyilvánosság előtt, majd ezt követően egyre több közös fotót lehetett látni a közösségi oldalaikon, volt olyan is, amikor szenvedélyes csókot váltottak egymással.

Többen úgy gondolták, hogy Galambos Boglárka érzései nem valódiak az idősebb férfi iránt, csupán fellángolásról lehet szó, vagy arról, hogy segítségre volt szüksége a vállalkozásában, illetve azért, hogy segítsen apját kijuttatni a börtönből. Ezért is érdekes az időzítés, hogy miután Lagzi Lajcsi július elsején szabadult, és hazatérhetett, hogy háziőrizetben folytassa elkezdtet büntetését, lánya szinte azonnal egyedülálló lett.

Galambos Boglárka, Csipak Péter
Fél év után ért véget Galambos Boglárka és Csipak Péter kapcsolata
Fotó: Galambos Boglárka Instagram

A párom szakmabeli, úgyhogy nagyon sokat segített nekem az álmaim elérésében. Értékes, hasznos tanácsokkal látott el, és egyfajta védőhálóként végig mellettem állt. 

Ha ő nincs, nem biztos, hogy ezt meg tudom így valósítani. A ruhák tervezéséért teljes mértékben én felelek, az illusztris környezet viszont az ő érdeme. Nagyon hálás vagyok neki a támogatásért, azért, hogy szakmailag lát bennem potenciált, és hitt, hisz bennem"  -mondta korábban a 25 éves divattervező, aki egy ideje már nem rak ki közös képet Csipak Péterrel, így többen is gyanakodni kezdtek a szakításra. 

Most bizonyossá vált, hogy valóban szakítottak egymással, ugyanis a lány megerősítette a híreszteléseket.

A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba.

Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól. Péterrel fél évet voltunk együtt, ami mindkettőnk számára egy csodás időszak volt, semmi rosszat nem tudok, és nem is szeretnék vele kapcsolatban kommunikálni"

- árulta el a Ripostnak Lagzi Lajcsi lánya.

Lagzi Lajcsi, LagziLajcsi
Lagzi Lajcsi és gyerekei
Fotó: Lagzi Lajcsi  Instagram

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről