Ő az elmúlt tíz év legszebb magyar szépségkirálynője az Origo olvasói szerint

Tótpeti Lili, Gelencsér Tímea, Rákosi Annamária, szépségkirálynők, címlapi kép
Vágólapra másolva!
Szerda óta szavazhattak az Origo olvasói, szerintük ki az eddigi legszebb magyar szépségkirálnyő, aki az elmúlt tíz évben megnyerte a Magyarország Szépe választást.
Vágólapra másolva!

Az újabban Magyarország Szépe néven futó Miss World Hungary szépségversenyt 1996 óta rendezik meg, a célja, hogy minden évben megtalálja azt a magyar lányt, aki hazánkat képviselheti a Miss World világversenyen. A Magyarország Szépe cím jelenlegi birtokosa a 23 éves Katzenbach Andrea, de a korábbi években is nyertek már szép, szexi lányok, nehéz lenne közülük abszolút győztest választani. Most kiderült, hogy az olvasók szerint, ki volt az elmúlt tíz év legszebb szépségkirálynője!

 

3. hely: Tótpeti Lili

Az Origo olvasói szép számmal szavaztak a 2020-as Magyarország Szépére, azonban ez számára csak az 5. helyre volt elengendő. A 23 éves lány leső megmérettettése nem a Miss World Hungary szépségverseny volt, ugyanis 2020-ban a megyei napilapo szépségversenyét, a Tündérszépeket is megnyerte. A nagykanizsai Tótpeti Lili a Miss World Hungary győzteseként – a világ legszebb 40 lánya között – képviselte hazánkat a világversenyen Puertoi Ricóban. Jelenleg az ATV időjárásjelentőjeként láthatják viszont a képernyőn.

Tótpeti Lili
Tótpeti Lili nagy közönségkedvenc, az Origo olvasói közül is sokan szavaztak rá
Fotó: Instagram/Tótpeti Lili / Instagram/Tótpeti Lili

Lapozzon a következő oldalra a 2. helyezettért!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről