Kiderült, kivel tér vissza a Legyen Ön is milliomos! a TV2-re

Vágólapra másolva!
Megújult formában tér vissza a világhírű kvízműsor, a Legyen Ön is milliomos! a TV2 műsorára. A játékosok akár 50 millió forinttal is távozhatnak, ha helyesen válaszolnak a kérdésekre.
Vágólapra másolva!

A legendás vetélkedők reneszánszukat élik, így nem csoda, hogy a TV2 is visszanyúl a világhírű kvízműsorhoz, amely több mint 130 országban futott sikerrel. Az 1998-ban az Egyesült Királyságból indult formátumot a világ szinte minden táján rajongták az emberek: többek között Indiában, Vietnámban, Nigériában, a Dél-Afrikai Köztársaságban, az Amerikai Egyesült Államokban, Malajziában, Venezuelában és a Fülöp-szigeteken, de természetesen Európa országait is meghódította. Az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztriában, Spanyolországban, Olaszországban, Szlovákiában ugyanúgy a tévéképernyők elé szegezte a nézőket, ahogy hazánkban.
 

A műsor pedig hamarosan ismét látható lesz a TV2-n: most is lesznek adások civil játékosokkal, ám ezúttal celebpárok, illetve ismert emberek és párjaik is bemutatkoznak az általános műveltségen alapuló vetélkedőben.


A szabályokban is lesz változás. Biztosan sokan emlékeznek a 3 segítségnyújtási lehetőségre: a telefonos – amikor a játékos egyik családtagját, ismerősét hívja fel -, a felező – amikor a négy lehetséges válaszból csak kettő marad, valamint amikor a stúdióban szurkoló nézők szavazataira támaszkodik a versenyző. 

A 2024-es verzióban lesz egy negyedik lehetőség is: mégpedig a műsorvezető személye, akitől segítséget kérhet a válaszadásban a játékos. A négy lehetőség közül azonban csak hármat használhatnak fel.

És hogy ki lesz a Legyen Ön is milliomos! műsorvezetője 2024-ben? Ezúttal Palik László foglal helyet a legendás műsor legendás műsorvezetői székében.

Pavel Stanchev, a TV2 vezérigazgatója keresett meg a Legyen Ön is milliomos! műsor kapcsán, és bevallom őszintén, hogy kb gondolkodás nélkül mondtam igent, mert mindig is imádtam ezt a formátumot nézőként, plusz nagyon jó érzés, hogy olyan általam tisztelt szaktársaim nyomdokaiba léphetek, akik meghatározó szereplői az elmúlt évtizedek magyar televíziózásának. 

Sajnos Vágó István, akinek a nevéhez leginkább köthető a Legyen Ön is milliomos! már nincs közöttünk. Bízom benne, hogy kollégáimmal ismét sikerre tudjuk vinni ezt az ikonikus formátumot – mondta Palik László.

Palik László lesz a műsorvezető


A műveltségi verseny, mint mindig, most is óriási nyereményre megy: a játékosok akár 50 millió forinttal is távozhatnak, ha helyesen válaszolnak a kérdésekre. A formátum jogtulajdonosa a Sony Pictures Television.


Játékosnak jelentkezni az alábbi linken lehet.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről