Mága Zoltán üzent azoknak, akiknek a felesége miatt késett a gépük

Mága Zoltán
Mága Zoltán borítóképe a visszaszerzett Facebook-oldalon
Fotó: Facebook/Mága Zoltán
Vágólapra másolva!
Mága Zoltán ismét üzent az utastársainak, akikkel egy repülőgépen ültek – a gép viszont jókora késéssel indult el, miután a zenész felesége rosszul lett.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Mága Zoltán felesége rosszul lett egy Budapestről Törökországba induló repülőgépen, ami miatt a zenész a felszállás megszakítását kérte – a gép pedig végül nélkülük szállt fel háromórás késéssel.

Mága Zoltán már korábban felajánlotta, hogy kompenzálja a pórul járt utasokat, most ismét ezzel kapcsolatban posztolt a Facebookon: "Ígéretemet, ahogyan mindig, ezúton is megtartom. Néhány hete jeleztem, hogy egy kisebb egészségügyi probléma miatt kénytelenek voltunk a családommal megszakítani egy repülőutazást, és az utastársaimnak ezzel okozott esetleges kellemetlenségük kompenzálásaként felajánlottam, hogy tiszteletjeggyel vendégül látom őket a 2025-ös esztendőt köszöntő XVII. Budapesti Újévi Koncertünkön. 

Mindeddig több mint 40 ember köszönettel jelezte a gálaműsoron való részveteli szándékát, akik valamennyien meg is kapták belépőjegyüket.

Arra kérem mindazokat, akik szeretnének élni a lehetőséggel, a repülőjegyük csatolása mellett e-mailben jelezzék jegyigényüket a magazoltan@magazoltan.com címen, és munkatársaim rövid időn belül felveszik a kapcsolatot az érintettekkel. Még egyszer sajnálatomat fejezem ki utastársaimnak, de bízom benne, a nyaralásuk jól telt, és jókedvvel találkozhatunk az újévi koncerten. Jó nyaralást, pihenést, és ami a legfontosabb: jó egészséget kívánok mindenkinek!" – írta a közösségi oldalán Mága Zoltán.

Rögtön intézkedett

A hegedűművész már közvetlenül a felesége ellátása után intézkedett, hogy az utasok számára kevésbé legyen kellemetlen a késés, erről így számolt be rögtön az eset után: "Ma délben a családommal külföldre indultunk, de a feleségem szervezetét annyira megviselte a kánikula és a repülőgép indulásának csúszása miatti stressz, hogy a gép fedélzetén rosszul lett. Arra kértem a légiutas-kísérőket és a pilótát, a startolást szakítsák meg, hogy leszállhassunk a repülőgépről, mert a feleségem egészségi állapota nem tette volna lehetővé a biztonságos utazást. Rendkívül kellemetlen volt a helyzet, mert a SunExpress járata eleve késéssel indult, és a startolás megszakítása miatt további időveszteséggel tudott csak útnak indulni a mintegy kétszáz utas a Ferihegyi Repülőtérről. 

Sajnálatomat fejezem ki utastársaimnak ezúton is az okozott kellemetlenségért.

Telefonon megkeresve arra kértem a gép fedélzetén a közelemben ülő Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszónőt, hogy az okozott kellemetlenség kompenzálásaként a gép fedélzetén tartózkodó valamennyi utast és személyzetet a nevemben lássa vendégül itallal, és annak ellenértékét azonnal átutalom számára. Remélem, a légitársasággal ezt sikerült megoldani a repülőút alatt, és a fedélzeten tartózkodott gyermekek és szüleik is biztonságosan és rendben megérkeztek úti céljukhoz" – írta korábban szintén a Facebookon.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről