Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Elképesztő luxusban töltik a nyarat a magyar sztárok

Vágólapra másolva!
A nyári szezon már javában elkezdődött. Számos sztár bikinis fotóval, tengerparti képpel várta ezt az időszakot, ez alól pedig a hazai hírességek sem kivételek. Az Origo Lissák Laurát, Mészáros Lilit és Pető Brúnót is megkérdezte a nyári tervükről, akik a nyári flörtről is elárulták, hogy mit gondolnak.
Vágólapra másolva!

A magyar sztárok körében egyaránt népszerűek a külföldi és a belföldi utazások, az Origo pedig azt is kiderítette, hogy mit gondolnak a nyári flörtről. 

Mészáros Lili

A Next Top Model Hungary nyertese elmondta, hogy idén barátjával kettesben megy nyaralni, azonban a pontos helyszín még nem választották ki. 

Két hétre szeretnének elutazni, és mindenképp nagyon meleg helyre. 

Szóba jött már Görögország, Olaszország, Spanyolország. Messzebbre nem mennénk, mert idén voltunk már Balin, amit nagyon imádtam. Barátomnak a nagybátyja él ott, és őt látogattuk meg. Egy hónapot voltunk kint, de nagyon visszavágyódom. Egyébként szeretem bejárni a világot, és mindig inkább új helyre megyek, Olaszországon kívül nem volt még olyan, ahol többször voltam" - mesélte Lili.

"Igyekszem minél inkább megismerni az adott ország kultúráját. Utána szoktam járni a kulturális szokásoknak. 

Fontos, hogy ha elutazom valahova, akkor egy picit tudjak asszimilálódni, el tudjak vegyülni, beszélgessek az ott élőkkel.

Ezt kimondottan szeretem" - mondta.

Mészáros Lili, ahogy korábban már említette, boldog párkapcsolatban él, párjával pedig már össze is költöztek.

A barátommal már nyolcvan százalékban együtt is élünk, de még sokat járok haza a szüleimhez. Inkább kétlaki életet élek. 

De abszolút, együtt is élünk most már két vagy három éve

- mondta a modell, aki már a családalapításon is elgondolkodott.

Tervezünk majd családalapítást, de nem a közeljövőben.

Most egyértelműen a karrierem van előtérben. A házasság és a gyerek téma a közeljövőben nincs kilátásban" - hangsúlyozta az Origónak, és azt is elmesélte, hogy mit gondol a nyári flörtökről.

"Én is hallottam arról, hogy van ilyen szokás, miszerint minden országból megszerezni egy fiút vagy lányt. Nekem nincs nagy tapasztalatom ebben. 

Középiskolás koromban lehet voltak ilyen egynyári szerelmek, de most már kiszálltam ebből egy jó ideje 

- magyarázta. 

Mészáros Lili
Fotó: Mészáros Lili / Instagram

A folytatásért lapozzon tovább!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről