A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Matthew Perry halála után váratlan dolgot tett a Jóbarátok egyik főszereplője

Vágólapra másolva!
Lisa Kudrow arról beszélt egy friss interjúban, hogy csak Matthew Perry halála után volt képes megnézni a Jóbarátokat.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok egyik főszereplője, a Phoebe-t alakító Lisa Kudrow úgy nyilatkozott Conan O'Brien podcastjében, a Conan O'Brien Needs a Friendben, hogy egészen Matthew Perry haláláig képtelen volt megnézni klasszikus vígjátéksorozatukat, amelyet jóformán az egész világ látott már.

"Régebben egyáltalán nem tudtam nézni. Úgy értem, láttam, hogy megy, és valamennyire érdekelt is, de aztán megláttam magamat, és azt mondtam: »Elég volt ebből, nem bírom elviselni«. Aztán 

miután Matthew meghalt, újra el tudtam kezdeni nézni a sorozatot, mert az már nem rólam szólt, hanem valahogy róla.

És így elkezdtem nézni a Jóbarátokat. Nem úgy, hogy az első évadtól, de mennek belőle maratonok, és mióta ő meghalt, előfordult, hogy egész nap a szériát néztem" – magyarázta Lisa Kudrow, aki alapvetően egyébként új sorozatát, az Időbanditákat népszerűsítette Conan O'Brien műsorában.

Matthew Perry és Lisa Kudrow 2015-ben egy díjátadón
Fotó: Jason Kempin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Jason Kempin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

A színésznő már korábban is beszélt egyébként a Jóbarátokkal kapcsolatos érzéseiről: "Hogy teljesen őszinte legyek, eddig nem tudtam rávenni magam, hogy újranézzem, mert túlságosan is kínosnak érzem magamat viszontlátni a képernyőn. De ha Matthew miatt teszem, akkor az rendben van. Mert ez így annak szól, hogy ő mennyire vicces arc volt ő, és én pontosan így szeretnék rá emlékezni" – mondta júniusban a Hollywood Reporternek.

Mi történt Matthew Perryvel?

Matthew Perry váratlan halála után a Jóbarátok többi főszereplője egyébként jó ideig nem szólalt meg, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc és David Schwimmer csak pár nappal később törték meg a csendet.

"Matthew elvesztése mindannyiunkat mélyen lesújtott. Többek voltunk, mint egyszerű szereplőtársak. Egy család vagyunk. Annyi mindent lehetne még mondani, de most egy pillanatra gyászolunk, feldolgozzuk ezt a felfoghatatlan veszteséget. Idővel többet fogunk mondani, ahogy és amikor képesek leszünk rá. Egyelőre a gondolataink és a szeretetünk ott vannak Matty családjával, barátaival és mindenkivel, aki szerette őt szerte a világon" – írták akkor egy közös közleményben.

Mint ismert, a Jóbarátokban Chandlert alakító Matthew Perry tavaly októberben halt meg: az első hírek szerint belefulladt a jakuzzijába, de később kiderült, hogy nagy mennyiségű ketamin okozta a halálát. Újabb fejlemény, hogy a halálával kapcsolatban gyanúsítottak is előkerültek, akár húsz év börtönt is kaphatnak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!