46 évesen meghalt az ALF egykori gyereksztárja

Benji Gregory
Benji Gregory és a címbeli űrlény az ALF-ban
Fotó: NBC
Vágólapra másolva!
Meghalt Benji Gregory egykori gyerekszínész, a holttestét az autójában találták meg még júniusban.
Vágólapra másolva!

46 évesen meghalt a Benjamin Gregory Hertzberg néven született Benji Gregory, aki közel húsz filmben és sorozatban szerepelt gyerekként.

A színész június közepén halt meg, de a hírt csak most közölte a testvére, Rebecca. A nő a TMZ-nek elmondta, hogy Benji Gregory holttestét az autójában találták meg egy bank parkolójában az arizonai Peoriában. 

A halál okát hivatalosan még nem állapították meg, de Rebecca elmondása szerint a testvére komoly alvászavarban szenvedett, volt, hogy napokig ébren volt – így valószínűleg elaludt a kocsijában, és hőgutát kapott. Az autóban volt a színész kutyája is, amely szintén elpusztult az Arizonát sújtó hőségben.

Benji Gregory
Benji Gregory felnőttként
Fotó: Facebook/Benji Gregory

Benji Gregory leginkább az ALF című sorozatból lehetett ismerős, amelyben 1986 és 1990 között nagyjából száz epizódban játszotta a főszereplő család kisebbik gyerekét, Brian Tannert.

A színészt olyan filmekben és sorozatokban is láthatta a magyar közönség, mint az Alkonyzóna, a Spiclik, sipirc, a Murphy Brown vagy a Soha ne felejts!, felnőttként azonban már felhagyott a színészettel, 2003-ban csatlakozott az amerikai hadsereghez.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről