Így búcsúzott Alyssa Milano egykori színésztársától, Shannen Dohertytől

Shannen Doherty
Shannen Doherty a Bűbájos boszorkákban
Vágólapra másolva!
Alyssa Milano és a napokban meghalt, súlyos beteg Shannen Doherty a Bűbájos boszorkákban szerepeltek együtt, köztudott volt, hogy Milano rúgatta ki őt a sorozatból.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 53 éves korában halt meg Shannen Doherty, hosszan tartó, súlyos rákos megbetegedésének következtében. A hírt a színésznő egykori sajtószóvivője, Leslie Sloane exkluzív nyilatkozatban erősítette meg a People magazinnak, elmondása szerint Doherty szombaton, azaz július 13-án halt meg.

A hír lesújtotta az egész világot, habár mindenki tudta, hogy mennyire kritikus a színésznő állapota, ő azonban mindvégig erősnek mutatta magát. Nemrég megszólalt arról, hogy már felkészült a saját halálára is, édesanyjáról próbált levenni terhet a halála esetére azzal, hogy eladott pár ingóságát a házából. Shannen Doherty 2015-óta küzdöt a rákkal, átesett masztektómián, kemoterápián és sugárkezeléseken, azonban  2019-ben mégis visszatért a daganat, a következő évben bejelentette, hogy már áttétes, negyedik stádiumú rákot diagnosztizáltak nála az orvosai.

Így búcsúznak Shannen Dohertytől színészkollégái

Számos filmből és sorozatból ismerhetik a nézők Shannen Dohertyt, azonban karrierjében a nagy áttörést a Beverly Hills 90210 hozta meg számára, melyben Brenda Walsh-t alakította, viszont nem sokáig, ugyanis Tori Spelling kirúgatta őt, viszont egy-két vendégszerepre beugrott a későbbiek során. A színszénővel hasonló eset történt következő jelentősebb sorozatszerepében, a Bűbájos boszorkákban, melyben Prue Halliwellt alakította három évadon keresztül, onnan Alyssa Milano rúgatta ki őt, bár ő ezt éveken át tagadta.

charmed
A Bűbájos boszorkák sztárjai, Holly Marie Combs, Shannen Doherty és Alyssa Milano
Fotó: WB/Photofest / Cast Shot/© WB

Ebből nemrégiben hatalmas vita kerekedett az egykori színésznők között, hiszen nem Doherty, hanem Holly Marie Combs mondta ki az igazságot arról, mi is történt akkoriban, amin Milano rendkívüli módon megsértődött rájuk. Különös, hogy a szereplőgárdához később csatlakozó Rose McGowan is a két kolléganőjének ad igazat, valószínűleg neki is rossz tapasztalatai voltak Milanóval kapcsolatban. A két színésznő kapcsolatát valójában sosem sikerült igazán rendezni, ezt Alyssa Milano is belátja, azonban most méltó búcsút vett néhai kolléganőjétől.

 

Alyssa Milano

A színésznő Phoebe Halliwellt alakította a Bűbájos boszorkák című sorozatban, egyelőre csak ő reagált kolléganőjük halálhírére.

Nem titok, hogy a kapcsolatunk Shannennel bonyolult volt, de a lényeg, hogy egy olyan ember volt, akit mélyen tiszteltem és csodáltam.

Tehetséges színésznő volt, akit sokan szerettek, és a világ kevesebb lesz nélküle. Részvétem mindenkinek, aki szerette őt" - mondta az 51 éves Milano az Us Weekly érdeklődésére.

Alyssa Milano, Shannen Doherty, Charmed
Alyssa Milano rúgatta ki Shannen Dohertyt a sorozatból, sosem volt jó a viszonyuk
Fotó: WB

Brian Krause

Az 55 éves színész volt a Bűbájos boszorkák férfi főszereplője, aki minden évadban feltűnt Leo szerepében. Összetörten búcsúzott a színésznőtől a közösségi oldalán.

Megmutattad nekem, mi az erő. Megtanítottál arra, hogy ne féljek és céltudatosan éljek.

Hogy ismerjem az értékeimet és ragaszkodjak az elhatározásaimhoz. Örök szeretettel! Megtört szívvel" - írta Krause a bejegyzésében, melyhez Shannen Dohertyről mellékelt egy fotót.

A cikk folytatásáért lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről