A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nem tudja eladni a házát Reviczky Gábor

Reviczky Gábor
Vágólapra másolva!
Reviczky Gábor tavaly jelentette be, hogy eladja a több mint kétszáz négyzetméteres, hat plusz egy szobával, hatalmas kerttel és medencével rendelkező otthonát. Az ingatlan árából már 30 millió forintot engedett, azonban még mindig nincs rá komoly érdeklődő.
Vágólapra másolva!

Több mint egy évvel ezelőtt egy ingatlanhirdetés tűnt fel a TikTokon, Reviczky Gábor ugyanis maga jelent meg a kisfilmben, amellyel a családi házát próbálja eladni. A Nemzet Színésze az Üvegtigrisben játszott karaktereként, Gabenként szerepel a videón, épp Rudolf Péter figuráját, Lalit hívja az eladó ház miatt: A leendő tulajdonost ezzel együtt nemcsak Reviczky személye miatt érdekelheti a ház, a hirdetésben ugyanis azt is kiemelik, hogy a színész párja remek lakberendező, sokat tett hozzá a részletekhez. A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész otthonára azonban nincs komoly érdeklődő.

"Vannak érdeklődők, sokan szeretnék megnézni azt az ingatlant, ahol a híres Reviczky Gábor lakik. Komoly vásárló azonban még mindig nincs. 

Bár tényleg nagyon szép és nyugodt helyen van a ház, jó állapotú és sok extrával felszerelt, sajnos így is sokallják érte ezt az összeget

 - idézett egy bennfentest a Világgazdaság. 

Balogh László, az Ingatlan.com szakértője elárulta, hogy a ház az agglomerációban található, ahol többségben 110–130 millió forint között mozognak az ingatlanárak, Reviczky Gábor pedig jóval felette kínálja az otthonát, ami már kirívó.

Hozzátette, hogy a jelenlegi piaci helyzetben nem szerencsés eladni ingatlant, azonban venni már sokkal érdemesebb.

Nemrég újra kórházba került

Régóta nagyon beteg a színészlegenda. Prosztatarákkal küzd, aminek egy agresszív fajtája támadta meg a szervezetét, ám szerencsére úgy tűnik, sikerült időben elvégezni a műtétet, állapota azóta sokat javult.

Nemrég látták a rákbeteg színészt az egyik egészségügyi intézményben, amit Reviczky Gábor is megerősített: 

Igaz, most jöttem ki a kórházból, de már holnap mehetek is vissza

– mondta ezt Reviczky Gábor még júniusban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!