Ördög Nóra ma sem tud jóérzéssel az RTL Klubra gondolni

Ördög Nóra, Ázsia Expressz
Ördög Nóra az Ázsia Expresszben
Fotó: Instagram/Ördög Nóra - fotó: Jeremiás Attila
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra 2014-ben igazolt át az RTL Klubtól a TV2-höz, aminek okairól részletesen is mesélt egy friss interjúban.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra ma már a TV2 egyik legismertebb műsorvezetője, a pályáját azonban az RTL Klubnál kezdte, tizenhárom évig dolgozott a csatornánál – sok jó emléke azonban nincs, a mai napig rossz érzéssel gondol az RTL-re, nem teljesen zökkenőmentes átigazolására.

"Ez egy nagyon érzékeny időszak volt, mert én akkor már nagyon-nagyon terhes voltam a kisfiammal. Ő ugye augusztus elején született, és ez az egész botrány júliusban csúcsosodott ki. Nyolc hónapos voltam, amikor beballagtam felmondani. Nagyon sok álmatlan éjszaka, sok idegeskedés, tényleg azt éreztem, hogy most csuklóból le kell vágnom a karomat ahhoz, hogy ezt a döntést meg tudjam hozni" – mondta Ördög Nóra még a pünkösdi Sopronfesten Kadarkai Endrének, aki most tette közzé a beszélgetést a YouTube-on.

Jóérzéssel azóta sem tudtam az RTL Klubra gondolni.

Csakis azokra a barátaimra, akikkel ott együtt dolgoztam, és akik közül azóta nagyon sokan a kollégáim is a TV2-nél... De azért ott maradt egy csomó feldolgozatlan trauma, amit én dédelgettem magamban... Könnyebb volt drasztikus döntéssel egy új helyen, tiszta lappal indulni...  

Megbecsültség, férfiakkal való bánásmód kontra a velem szembeni bánásmód, az érdektelenség... 

Az én bűnöm az volt, hogy elmentem szülni egy gyereket,

és ugyanannyi időt töltöttem távol, mint azok a férfi kollégák, akik akkor éppen nem vezettek műsort. De az én esetemben ez azt jelentette, hogy elküldtek gyesre, vagyis az ekhós fizetés miatt a normál fizetés helyett 50 ezer forintot kaptam volna havonta, egyszerűen nem éreztem igazságosnak azokkal a férfi kollégákkal szemben, akik mind ez idő alatt megkapták a teljes fizetésüket... A főnökök ezt nem akarták meghallani, csukott fülekre talált, és ez nekem rosszul esett" – folytatta Ördög Nóra.

"Az RTL-ben általában az volt az érzésem, hogy érezd megtiszteltetésnek, hogy nálunk dolgozhatsz, közben jött egy nagyon kontrasztos: »mi nagyon megtisztelve éreznénk magunkat, ha nálunk dolgoznál«-megkeresés, és akkor azt éreztem, inkább azt választom. Nagyon jó döntés volt!" – összegezte a műsorvezető.

Ördög Nórát ősszel is sokat láthatjuk majd a TV2 képernyőjén: érkezik vele az Ázsia Expressz ötödik évada és a Séfek séfe hatodik szezonja, de a tizenkét év után visszatérő Megasztárt is ő vezeti majd Till Attilával.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!