Félmeztelenül, egy szál bugyiban mutatta meg magát a 66 éves Sharon Stone - fotó

Vágólapra másolva!
Sharon Stone az Instagramon mutatta meg, hogyan néz ki manapság.
Vágólapra másolva!

A 66 éves Sharon Stone az Instagramon mutatott magáról egy fotót, amelyen hátulról látható félmeztelenül, egy szál bikinialsóban, miközben a legújabb festményén dolgozik. "Néha a medencéből egyenesen festeni kell mennem" – írta a felvételhez, amelyet Price Arana fotós és producer készített. Nézze meg a bejegyzést!

Sharon Stone félmeztelen fotója az Instagramról:

Sharon Stone-ról tavaly még erotikus címlapfotó is készült, de legutóbb egyébként azzal került be a hírekbe, hogy beperelték egy autóbaleset miatt. A színésznő 2023 júniusában ment neki az autójával Amanda Godepski kocsijának Los Angelesben, a 101-es autópálya egyik lehajtójánál. A bírósági dokumentum szerint Sharon Stone "gondatlanul birtokolt, üzemeltetett, vezetett, irányított és karbantartott egy járművet", ez okozta a karambolt.

A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy a színésznő állítólag túl gyorsan vezetett a forgalmi viszonyokhoz képest, majd veszélyes kanyarodási manőverrel átsodródott abba a sávba, amelyben Godepski autója közlekedett – amivel hármat is megszegett a kaliforniai közlekedési szabályok közül.

Nem először állt bíróság elé

Sharon Stone nem először állt bíróság elé: 2012-ben egykori alkalmazottja, a gyerekei nevelőnője perelte be a munkaügyi törvények megsértése és rasszista megjegyzések miatt, egy évvel később azonban sikerült peren kívül megegyezniük.

Stone emellett drámai jogi vitát folytatott volt férjével, Phil Bronsteinnel közösen örökbe fogadott fiuk, a ma már 24 éves Roan felügyeleti jogáért is, amelyet végül az Elemi ösztönben játszott szerepe miatt veszített el – legalábbis így beszélt később a bírósági döntésről.

Mint ismert, a színésznő az Elemi ösztönben bugyi nélkül tűnt fel egy rendőrségi kihallgatási jelenetben, ami aztán a filmtörténet legtöbbször visszanézett képsora lett, annak idején milliónyian próbálták kikockázni, megállapítani, hogy a színésznőn valóban nincs-e bugyi. A teljes igazságot maga Stone is csak 2021-es önéletrajzi könyvében árulta el, erről itt olvashat.

Sharon Stone-t annak idején sokat láthattuk meztelenül is, ha inkább a fénykorában nézné meg, ide kattintson!

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről