Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Visszatérnek a TV2 sikerműsorának sztárjai - videó

Molnár Viktor, Nagyházi Lőrinc és Fertőszögi Péter
Vágólapra másolva!
Szerda este visszatérnek a TV2 képernyőjére a csatorna egyik legsikeresebb műsorának sztárjai.
Vágólapra másolva!

2024 elején vadonatúj műsorral, az Európa-szerte már sikert aratott formátummal, a Kincsvadászokkal jelentkezett a TV2. A műtárgykereskedő show-ban régiségekkel, olykor igen különös tárgyakkal érkeztek a műsor szereplői Tillához és a Kincsvadászok szakértőihez. A három kereskedő, Molnár Viktor, Nagyházi Lőrinc és Fertőszögi Péter azonban ezúttal nem vásárolni, hanem pénzt gyűjteni próbál, ugyanis a szerda esti Szerencsekerékben ők lesznek Kasza Tibi sztárvendégei.

Nagyházi Lőrinc, - aki egyébként a nagy múltú műkereskedő család harmadik generációs kereskedője - a műsorban elmesélte, hogy már fiatalon részt vett a család galériájának az életében, évekkel ezelőtt pedig közel kétszázmilliós üzletet kötöttek. 

"Még csak 15 éves lehettem, de már gyerekkoromban részt vettem a galéria életében. Egyszer előkerült egy Tiziano festmény Pécsről. Ami a legszürreálisabb volt az az, hogy a tulajdonos, aki behozta, mondta, hogy ő nem ért hozzá. Ha hatmilliót kap érte, akkor boldogan hazamegy. Apám mondta neki, hogy inkább induljon hatvanmillióról a licit, és akkor meglátjuk, hogy mi lesz. 

Jutalékkal együtt százhatvanötöt fizettek ki érte. 

Pár évvel ezelőtt ez egy nagyobb gyűjteménybe bekerült, és úgy olvastam, hogy négy és fél milliárd forintért vették meg" - osztotta meg, erre pedig Kasza Tibi is felfigyelt, és pénzügyi tanácsot kért tőle. 

Sydney van den Bosch, Kasza Tibi, Molnár Viktor, Nagyházi Lőrinc és Fertőszögi Péter
Fotó: TV2

"Te jóságos ég! Te, Lőrinc, az adás után beszéljünk már! Fésüljük már át, hogy mibe érdemes pénzt tenni - sokkolódott le Kasza Tibi az összeg hallatán. 

Mindhárom szakember egyetért abban, hogy a hétköznapjaikban szerepe van a szerencsének is, de hogy egy ilyen játék alatt is szerencsések-e, az ma este kiderül.

Zavarba jött Szabó Zsófi dekoltázsától

A Szerencsekerék pénteki adásában Zsófi bebizonyította, hogy a vetélkedőben is megállja a helyét, azonban dekoltázsa igencsak elvonja a figyelmet a műsorról. A kerék fogatásnál többször is meg kellett igazítania a mélyen dekoltált ruháját, nehogy kiessenek belőle a mellei.

Ha engem kérdezel Zsófi, ez a felső tökéletesen lett kiválasztva ehhez a játékmenethez

- jegyezte meg a műsorvezető, Kasza Tibi, mire Szabó Zsófi mosolyogva csak ennyit felelt, hogy ő is érzékeli.

A vetélkedő folyamán Kasza Tibinek többször is figyelmeztetni kellett a másik két játékost, hogy szigorúan csak a kereket figyeljék.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről