A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy

Nyolc évvel fiatalabb vőlegényéről beszélt Szűcs Judith

Szűcs Judith
Vágólapra másolva!
Esküvőkre és születésnapokra hívják, a férfi mindig elkíséri.
Vágólapra másolva!

Szűcs Judit augusztus közepén 71 éves lesz, de nem áll le, aktívan koncertezik. "Vannak olyan helyek, ahova kifejezetten csak engem hívnak. Ilyenek például a szülinapok. Vagy a házassági évfordulók, ahol anno az én dalomra vonultak az anyakönyvvezető elé. Nagyon sokszor tapasztalom ilyenkor, hogy sírva fakadnak, amikor meglátnak. És hát kell ennél több egy ember életében?" - tette fel a kérdést.

Vőlegénye ott van vele a fellépéseken. "Nem vagyok az a típus, aki a privát életét mutogatja, de ennek ellenére boldog ember vagyok. Szültem egy angyalt, a lányomat, van egy nyolc évvel fiatalabb vőlegényem, aki mellett 15 éve asszony vagyok, és van három szerető testvérem" - mondta a Bestnek.

Szűcs Judith
Fotó: TV2

Szűcs Judith és párja még nem házasodtak össze annak ellenére, hogy tervben van az esküvő, de ez sem jelent számukra gondot, így is nagyon boldogok együtt. Azonban az énekesnő egy dologra nagyon vágyik titkon, amiről most beszélt először nyilvánosan. "Természetesen vágyom arra, hogy legyen unokám, 

de nem szeretnék semmit ráerőltetni a lányomra, 

hiszen tisztában vagyok azzal, hogy a mai világban nem könnyű megtalálni a megfelelő partnert. Magam is elég későn, ismertem meg azt a férfit, akivel azóta is kiegészítjük egymást" - árulta el korábban.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!