Taylor Swift őrült zaklatója Németországig üldözte az énekesnőt

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vettek egy amerikai férfit, aki a közösségi médiában megfenyegette az énekesnőt.
Vágólapra másolva!

A rendőrség elfogta az amerikai férfit, aki megfenyegette Taylor Swiftet a közösségi médiában. Mindez a németországi Gelsenkirchenben adott első koncertje előtt történt, és őrizetben tartják az illetőt szombatig - közölte a rendőrség csütörtökön.

Taylor Swift 
Fotó: ANP via AFP

A feltételezett zaklatónak, egy 34 éves férfinak, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, volt jegye Swift szerdai koncertjére a gelsenkircheni Veltins-Arenába - írta a rendőrség a közleményében. Közölték, hogy mivel az első vizsgálat nem tudta teljesen kizárni a veszélyeztetést, a rendezvényre való beléptetés ellenőrzése során őrizetbe vették. A rendőrség hozzátette, hogy a rendezvény szervezőinek segítségével kapták el a veszély jelentő férfit - írta a Fox.

Az amerikai szupersztár szerdán adott koncertet, de csütörtökön és pénteken is fellép Gelsenkirchenben, turnéja keretében. Egy helyi bíróság elrendelte, hogy a feltételezett zaklatót szombatig őrizetben tartsák - közölte a rendőrség. A közönség állítólag nem volt veszélyben, a szerda esti koncert, amelyen mintegy 60 ezren vettek részt, békésen zajlott. Gelsenkirchen után Swift két másik német városban, Hamburgban és Münchenben tervez koncerteket.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!