Szakíthatott a véresre vert magyar DJ

Turi Xénia
Vágólapra másolva!
A botrányairól elhíresült magyar DJ tavasszal jelentette be, hogy első gyermekét várja. Kislánya édesapjáról nem beszélt, meg sem mutatta a férfit, azonban most egy árulkodó bejegyzés szerint szakíthatott a pár.
Vágólapra másolva!

A botrányairól elhíresült egykori valóságshow-szereplő és DJ Turi Xénia márciusban jelentette be, hogy első gyerekét várja. Azonban születendő gyerekének édesapjáról már korábban sem beszélt, ez pedig utat engedett a pletykáknak. Többen azt állítják, hogy a lány kibékült a volt barátjával, míg egyesek épp az ellenkezőjét bizonygatják a közösségi oldalakon.

„Az elmúlt 1-1,5 évben elég inaktív életet éltem a közösségi médiában, emiatt nem nagyon posztoltam a magánéletemmel kapcsolatban semmit. Vicces, hogy az emberek miket találnak ki, meg milyen összeesküvés-elméleteket gyártanak az én életemmel kapcsolatban" - írta akkor, ezzel is bizonygatva, hogy tévednek a követői.

Azonban nemrég Xénia az Instagram-történetében arra utalt, hogy jelenleg nincs férfi az életében, és szakíthatott a párjával, holott még korábban az ellenkezőjét állította. 

Mint ahogy a várandóságom alatt szinte mindent egyedül csináltam, így az edzés is nagy fejtörés, hogy oldom majd meg, de amíg nem kúszik, addig le tudom majd vinni magammal

 - olvasható a korlátozott ideig elérhető bejegyzésben.

Később azt is megosztotta, hogy egy barátja rossz útra tévedt, amit már nem tudott tovább elviselni.

Kívánom, hogy jó útra tévedjen, a "baráti" társaságát pedig idővel le tudja cserélni, és ne támadásnak élje meg mások segítési szándékát - olvashatóak a sorok.

Az azonban nem tisztázódott, hogy párjára, vagy valaki másra gondolt a DJ. 

Meggyes Dávid szexuális tartalmú üzeneteket küldött neki

Turi Xénia két évvel ezelőtt azt mondta, hogy egyike azoknak, akiknél Meggyes Dávid próbálkozott. A DJ elmesélte, tudja, hogy nincs egyedül, számos hölgy kapott vele együtt két- vagy akár egészen egyértelmű, ismerkedésre buzdító üzeneteket Dávidtól.

"Már bőven az Ázsia Expressz, sőt már az esküvőjük után írt nekem. Éppen a Love Bistro ment a tévében, amelyben Gréta és Dávid boldog házaspárként főztek a képernyőn. 

Nekem meg közben azt írta az egyik kirakott képemre, természetesen privát üzenetben, hogy felér egy szexuális zaklatással.

Azt is hozzátette, erős benne a kisördög, illetve, hogy házas emberként is van szeme" - emlékezett vissza.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről