Idegesen üzent az első gyereke születése után az ismert színésznő

Vágólapra másolva!
A sztár úgy érzi, hogy többen tiszteletlenek voltak vele és családjával szemben.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban az Origo beszámolt, a High School Musicalből és folytatásaiból ismert Vanessa Hudgens sokakat meglepett azzal, hogy a magyar sikert is hozó Oscar-gálán még márciusban terhesen tűnt fel a vörös szőnyegen – hivatalosan ugyanis addig nem beszélt az állapotáról. A színésznő az első gyerekét várta Cole Tucker baseballjátékostól, amit csak a megjelenésével tudatott.

Vanessa és Cole nemrég már szülők is lettek, ugyanis megszületett első közös gyerekük. A pontos dátumot és a baba nemét egyelőre még nem lehet tudni, azonban a színésznőről és a férjéről lesifotók készültek, melyen látható, hogy Vanessa a karjaiban tartja a babát, és elhagyják a kórházat.

Miután több portál is megírta, hogy terhes a színésznő, és titokban le is fotózták őket, Vanessa a közösségi oldalán üzent, ugyanis úgy érzi, hogy nem tartják tiszteletben a magánéletét.

Csalódottak vagyunk, hogy családunk magánéletét nem tisztelték, és kihasználták ebben a különleges időszakban a média mohósága miatt

 - írta, majd hozzátette, hogy ennek ellenére minden a legnagyobb rendben van.

"Mindennek ellenére anya, apa és a baba boldogok és egészségesek" - olvasható a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában.

Hudgens és Tucker 2023 februárjában jegyezték el egymást, majd ugyanez év decemberében össze is házasodtak. 

Vanessa Hudgens elárulta, hogy az interneten keresztül, a véletlennek köszönhetően találkoztak a mostani szerelmével, Cole Tuckerrel. 

Még korábban az Entertainment Tonightnak mesélt arról, hogy miként találkozott jelenlegi barátjával, a nála nyolc évvel fiatalabb baseballjátékossal, Cole Tuckerrel.

A pár 2020 novembere óta van együtt, 2021-ben, Valentin-napkor vállalták fel a kapcsolatukat – most pedig az is kiderült, hogy a Zoomon keresztül, egy online meditációs csoportban találkoztak, innen indult az ismeretségük.

"Egyszerűen tökéletes a számomra. Boldog vagyok, nagyon. Úgy gondolom, mindig hálásnak kell lennünk azokért a dolgokért, amik megvannak az életünkben. Ez nekem nagyon fontos, és úgy érzem, ez a hozzállás csak még több varázslatot hoz az életembe" – mondta még Hudgens.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!