Völgyi Zsuzsi nem akart fiatalabb férfival kapcsolatot, most mégis közel 20 évvel fiatalabb a párja

Völgyi Zsuzsi
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Vágvölgyi Zsuzsi három éve alkot egy párt a közel 20 évvel fiatalabb Kökény Tamással. A nagy korkülönbség miatt sok támadás kaptak, és az énekesnő sem tudta elképzelni, hogy fiatalabb párja legyen.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Völgyi Zsuzsi egy párt alkot a nála közel 20 évvel fiatalabb zenésszel, a Virtuózokban megismert Kökény Tamással. Az énekesnőt sokan támadták a párválasztása miatt, többek szerint túl fiatal hozzá a férfi. Völgyi Zsuzsi egyelőre igyekszik kizárni ezeket a rosszindulatú megjegyzéseket, melyek valószínűleg nem érték meglepetésként őt sem. Azonban korábban úgy érezte, hogy soha nem tudna egy nála jóval fiatalabb férfival párkapcsolatot kialakítani. 

"Kérdezte, mire tippelek, hány éves? Erre végigmértem, és azt mondtam: 35. Alaposan fölé lőttem.  

Nagyon sokáig elleneztem, hogy olyan kapcsolatban legyek, ahol a partner fiatalabb.

 De Tomi olyan gőzerővel ledobta rám az atomot, hogy nem tudtam tiltakozni. Igyekszünk gúnyt űzni ebből. 

Mindig azt mondom neki, majd ha gazdag leszel, és lesz egy szép házad, csináltass egy felvonót, mert már járókerettel fogok közlekedni 

- mesélte. 

Párja, Kökény Tamás hangsúlyozta, hogy a korabeli lányokkal nem találja meg az összhangot, nem tud velük elbeszélgetni, ezért is keresi az idősebb nők társaságát. 

Zsuzsi mindig azt kérdezi, miért szeretem... 

Szerintem a legrosszabb lenne, ha tudnék rá válaszolni, mert nem azért szeretem, mert ki tudnék emelni valamit a személyiségéből, hanem úgy egyben szeretem, ahogy van" - magyarázta a Tények Pluszban.

Nem élnek együtt

Völgyi Zsuzsi ugyan elhatározta, hogy ezentúl kevesebbet beszél majd a magánéletéről, ugyanis tanult a múltbeli hibáiból. Kiderült, hogy habár már lassan három éve vannak együtt Tamással, még mindig nem költöztek össze.

"Augusztusban már a harmadik évfordulónkat ünnepeljük, Tomi szép lassan belesimult az életünkbe.

Az a kulcsa a szerelmünknek, hogy egy pár vagyunk, de nem élünk együtt, mind a kettőnknek megvan az otthona.

Így nálunk nincsenek szürke hétköznapok, mindenki szervezi a saját életét. Nem múlik a vágyakozás a másik iránt, és minden egyes találkozásra nagyon készülünk, várjuk, és amíg nem látjuk újra egymást, addig hiányzunk egymásnak" - árulta el az énekesnő aki ügyel arra, hogy ne a nyilvánosság előtt élje a magánéletét. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről