Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Valami nagyon nem stimmel Zac Efron arcával - fotók

Zac Efron
Zac Efron az Empire State Building tetején 2017-ben
Vágólapra másolva!
Sokan elborzadva nézték Zac Efron új filmjét, az egykori szépfiút ugyanis alig lehet felismerni benne. Mi történhetett?
Vágólapra másolva!

A Netflixen hamar a legnépszerűbb filmmé vált Nicole Kidman és Zac Efron romantikus komédiája, a Családi affér (A Family Affair), a nézők közül azonban sokan nem tudtak napirendre térni Zac Efron arca felett – a színész ugyanis határozottan megváltozott: az állkapcsa a korábbinál markánsabbnak tűnik, a szája is dúsabb és szélesebb.

A Family Affair
Nicole Kidman, Zac Efron és Joey King a Családi afférban
Fotó: Netflix / Netflix

A legtöbben természetesen elrontott plasztikai műtétekre gyanakodnak, Zac Efron azonban már korábban cáfolta, hogy szépészeti beavatkozás(ok)on esett volna át. Állítása szerint pár éve akkorát esett az otthonában, hogy az állkapcsa eltört, emiatt volt szükség korrekciós műtétekre. 

A színész azt is megmagyarázta, hogy a szája miért tűnik szélesebbnek, elmondása szerint ugyanis a hosszú fizikoterápia során rendkívül sokat dolgoztatta a rágóizmait, ezek hirtelen és túlzott növekedése miatt is változott az arca.

A Családi afférba még egy olyan jelenetet is beletettek, amelyben Nicole Kidman és Zac Efron éppen ismerkedő figurái a sebhelyeiket mutogatják egymásnak, Zac Efron pedig a karakter nevében is elmondja, hogy egyszer megsérült az állkapcsa – a nézők jó részének ez azonban nem volt elég, sokan továbbra is plasztikai műtéteket sejtenek a háttérben.

Zac Efron
Zac Efron közelebbről, Családi affér
Fotó: Netflix / Netflix

Zac Efront többen már David Hasselhoffhoz hasonlították az internetes hozzászólásokban, mások pedig arra panaszkodtak, hogy nem tudtak a történetre koncentrálni, annyira elvonta a figyelmüket Zac Efron arca. (Más kérdés, hogy Nicole Kidman egyértelmű plasztikai műtétei sem sikerültek túl jól, a bőre gumiszerűnek tűnik, a film több jelenetben is úgy néz ki, mintha élőben photoshoppolták volna.)

Annyi biztos, hogy Zac Efron már a legutóbbi filmjében, a Vaskaromban is felismerhetetlen volt, de ott főleg a testével voltak elfoglalva a nézők – miután a színész egy pankrátort játszott, és szanaszét edzette magát. Mindenesetre tényleg jelentős a különbség Zac Efron korábbi kölyökképe és mostani arca között, nézze meg két fotón!

Zac Efron
Zac Efron 2017-ben
Fotó: Alexander Tamargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zac Efron
Zac Efron a Családi affér premierjén 2024 júniusában
Fotó: Michael Tran / AFP / Michael Tran / AFP

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről