A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Zendaya Budapestre jön

Zendaya
Vágólapra másolva!
Az egykori tinisztár, Zendaya hamarosan a fővárosba látogat, ugyanis Madame Tussauds Budapest panoptikumban egy viaszszobrot kap majd.
Vágólapra másolva!

Az egykori tinisztár, Zendaya hamarosan a fővárosba látogat, ugyanis Madame Tussauds Budapest panoptikumban egy viaszszobrot kap majd. A Dűne-filmek sztárja többek között Brad Pitt, Madonna, Leonardo DiCaprio mellet foglal majd helyet a Gellért fürdőt megidéző VIP-teremben. A színésznő ráadásul egy egyedi, Zsolnay díszítésű padon ül majd, ezáltal még különlegesebb lesz a látvány - írja a Propeller. 

A színésznő egyébként többször járt már a magyar fővárosban, ugyanis itt forgatta a nagysikerű Dűne című filmet, valamit a folytatásait is, melyen még olyan sztárok szerepelnek, mint Timothée Chalamet, Florence Pugh, Austin Butler, Josh Brolin, Rebecca Ferguson és Léa Seydoux. 

Zendaya korábban otthonosan érezte magát, ugyanis itt tartózkodása alatt felfedezte a várost, ahová párja, a Pókember-filmek sztárja, Tom Holland is elkísérte. A színészek már számos helyen felbukkantak a magyar fővárosban, valamint rengeteg étterembe betértek. Mindenki kedvenc Pókemberéről és az Eufória sztárjáról több lesifotó is készült. Egyik nap a rakparton élvezték a kellemes időt. Felpattantak két elektromos scooterre és azzal gurulgattak Budapesten.

A ma már 27 éves Zendaya 2010-ben az Indul a risza! című tinisorozatban Bella Thorne oldalán kapta az első szerepét, aminek kapcsán rögtön énekesnőként is bemutatkozott. Húszévesen a K.C., a tinikémben még mindig tinédzsert játszott, az újabb Zendaya-filmek és -sorozatok között azonban már merészebb produkciókkal is találkozhatunk.

Az erotikus sportfilmje nehézséget jelentett számára

Zendaya az egyik főszereplője a Challengers című erotikus sportfilmnek, melyen ígéretes teniszezőt alakít. A színésznőnek talán ez volt élete eddigi legnehezebb szerepe, ugyanis a tenisz elsajátítása hatalmas nehézséget okozott számára.

"Egyáltalán nem tudtam semmit a teniszről. Vagyis annyit, hogy ha tenisz, akkor Venus és Serena.

Hiába a nagyszerű oktató, nekem csak nem akart menni a dolog. Az elején mindenfelé repült a labda, át a kerítésen, fel a fára.

Az egyik nap úgy éreztem, hogy végre ráéreztem és kezdek belejönni a játékba, de aztán másnap reggelre mintha megint mindent elfelejtettem volna. A nulláról kellett kezdenem. Kértem az oktatót, hogy ne a géppel adogassa a labdákat, hanem hadd érezzem, milyen, amikor a partner szerváját kell visszaadni. Hát… annyira erős és gyors volt az ütés, hogy nem is láttam a labdát… Mentségemre legyen mondva, hogy akkor még szemüveges voltam, azóta volt egy lézeres szemműtétem.

Szóval egyre közelgett a forgatás ideje és le kellett ülnöm magammal megbeszélni a dolgokat. Be kellett ismernem, hogy néhány hét alatt nem lesz belőlem profi játékos.

Ezt nem lehet csak úgy megtanulni… Taktikát kellett váltanom. Táncos vagyok, úgy kell tekintenem a teniszmozdulatokra, mint egy koreográfiára. És ez végre bejött. Rájöttem, hogy bár kivételes teniszjátékos nem leszek, de el tudom hitetni, hogy az vagyok, ha betanulom a mozdulatokat, mint egy koreográfiát" - nyilatkozta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!