A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A folyamatosan meztelenkedő Miley Cyrus erre biztosan nem számított

Vágólapra másolva!
Az énekesnő történelmet írt a Hannah Montana című sorozatával.
Vágólapra másolva!

Miley Cyrus lett minden idők legfiatalabb sztárja, aki Disney-legenda státuszt kapott a médiatársaságtól. Az énekesnő Hannah Montana szerepében vált híressé a Disney Channel sorozatában, amely 2006-ban került először adásba, amikor Miley Cyrus még csak 13 éves volt. A D23 rajongói találkozón vasárnap mondott egy megható beszédet, amiben azt mondta, hogy "még mindig büszke arra, hogy Hannah Montana lehetett korábban". Bár igaz, nem indult zökkenőmentesen a karrierje, végül jó választásnak bizonyult.

Miley Cyrus tizenhárom évesen jelentkezett a Disney Channelhez, a Hannah Montana sorozat meghallgatására, de nem a főszerepre, hanem Hannah Montana legjobb barátnőjének szerepér. Majd végül a főszerepre hallgatták meg, amikor látták a teljesítményét. Bár először így sem kapta meg a szerepet, mert akkor még túl kicsi és túl fiatal volt hozzá, később úgy döntöttek, hogy kiemelkedő énekesi és színészi képességei miatt visszahívják. Végül jó választásnak bizonyult, ugyanis 2006 márciusában bemutatott sorozat a Disney Channel legnagyobb nézettségű műsora volt, elképesztő sikereket aratott, szinte azonnal tinibálvány vált belőle.

A 31 éves énekesnőt a 12 000 fős tömeg állva tapsolta meg, amikor a kaliforniai Anaheimben, a Disneylandnek otthont adó Honda Centerben átvette a neki járó díjat.

Elmondta a közönségnek, hogy "egy kicsit minden megváltozott" a popsztárként kettős életet élő tinédzsert alakító szerepe óta, "de ugyanakkor semmi sem változott".

Ezt a díjat Hannah-nak és minden csodálatos, hűséges rajongójának ajánlom, és mindenkinek, aki valóra váltotta az álmomat. Hogy magát a legendát idézzem: This Is The Life

- mondta elérzékenyülve Miley Cyrus a köszönőbeszédében. Úgy tűnik ez egy igazán eredményes időszak a számára, hiszen az év elején nyerte el első Grammy-díját a Flowers című dalért, amelyet a 2023-as év lemezeként ismertek el, és 10 hétig volt listavezető az Egyesült Királyságban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!