A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Itt a vége: az Aerosmith rajongók összetörtek

Aerosmith
Fotó: Facebook / Aerosmith
Vágólapra másolva!
Pénteken a zenekar az X-en bejelentette, hogy a frontember, Steven Tyler hanggal kapcsolatos problémái miatt egy „szívszorító” döntést kellett hozniuk, emiatt úgy döntöttek, nem koncerteznek többet.
Vágólapra másolva!

"1970 volt, amikor az ihlet szikrájából az Aerosmith lett. Neked, Kék Hadseregünknek köszönhetően ez a szikra lángra kapott, és már több mint öt évtizede ég. Néhányan a kezdetek óta velünk vannak, és ti vagytok az oka, hogy rock 'n' roll történelmet írtunk" - számolt be a Foxnews a közleményre hivatkozva. 

"Életünk megtiszteltetése volt, hogy a zenénk a részetekké válhatott. Minden klubban, minden hatalmas turnén, nagy és személyes pillanatokban helyet adtatok nekünk az életetek filmzenéjében” – folytatódott a közlemény. 

A zenekar ezután Tyler jelenlegi egészségi állapotával foglalkozott. 

"Mint tudjátok, Steven hangja olyan hangszer, mint senki másé. Hónapokat töltött fáradhatatlanul azon, hogy hangja visszatérjen, a sérülése előtti állapotra " - áll a közleményben. 

Láttuk, ahogy küzd és a legjobb orvosi csapat állt mellette.

"Sajnos azonban egyértelmű, hogy hangsérüléséből nem lehetséges teljesen felépülni. Szívszorító és nehéz, de szükséges döntést hoztunk, hogy visszavonulunk a turnézás színpadától." 

"Szó nélkül hálásak vagyunk mindenkiért, aki utoljára útra kelt velünk" - folytatták közleményükben. 

Hálás köszönet szakértő legénységünknek, hihetetlen csapatunknak és a tehetséges emberek ezreinek, akik lehetővé tették a történelmi turnéinkat. Utolsó köszönet Nektek – a Föld bolygó legjobb rajongóinak. Játszd hangosan a zenénket, most és mindig. Valóra váltottad az álmainkat.

2023 májusában az Aerosmith bejelentette búcsúturnéját , amelynek célja volt, hogy a rajongók még egy utolsó lehetőséget kapjanak, hogy élőben lássák a bandát.

A bejelentéskor Joe Perry gitáros beszélt arról a döntésről, hogy visszavonul a turnézástól,  arra hivatkozva, hogy a banda valamennyi tagja a 70-es évei elején-közepén jár, ami pont elég ok arra, hogy befejezzék a turnézást és végre pihenjenek.

A jelenleg Perryből, Tylerből, Brad Whitfordból, Joey Kramerből és Tom Hamiltonból álló csapat 1970 óta van együtt, és ez alatt az 53 év alatt olyan slágereket adtak ki, mint a "Janie's Got a Gun", a "Crazy" és az "I"Don't Want to Miss a Thing."."
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!