Aurelio egy hotelben csalhatta meg a barátnőjét

Aurelio Caversaccio
Vágólapra másolva!
Az egykori valóságshow-szereplőt és a TV2 sztárját egy hotelben látták együtt, és az éjszakát is együtt töltötték. Aurelio és Dávid Petra azonban mindent tagadnak.
Vágólapra másolva!

Aurelio Caversaccio két évet töltött börtönben, majd idén februárban szabadult, és csak nemrég távolították el bokájáról a nyomkövetőt. Kiderült, hogy van egy kislánya, Sofia, aki egyéjszakás kalandból született. Gyereke anyjával ugyan korábban nem beszélt, most mégis egy párt alkotnak, sőt az esküvőt is tervezik.

Aurelio és párja, Niki
Aurelio és párja, Niki
Fotó: Aurelio/Instagram

A napokban azonban olyan pletykák kezdtek el terjedni, miszerint viszonya van a Házasság első látásra sztárjával, Dávid Petrával. A személyi edzőként dolgozó lány a műsorban Kabai Andrissal alkotott egy párt, azonban elváltak, majd barátok lettek. Később megismerkedett egy férfival, azonban vele sem alakultak jól a dolgok. Úgy tűnik, hogy ezúttal az egykori valóságshow-szereplőre vetette ki a hálóját, akivel a Farm VIP műsorban fog majd együtt szerepelni, valószínűleg ott kerülhettek közeli kapcsolatba.

Aurelio és Dávid Petra együtt éjszakáztak

Egy szálloda alkalmazottja azt állítja, hogy nemrég együtt látta Aureliot és Dávid Petrát, akik a hotelben töltöttek el együtt egy éjszakát. A TV2 sztárja ráadásul egy olyan autóval érkezett a férfihoz, amelyen a saját arcképe látható. 

A Ripost megkérdezte az érintett feleket a történtektől. 

Nem tudom, ki akar ennyire szerepelni, hogy kitalál egy ilyen sztorit, de megnyugtatok mindenkit, hogy én egyedül éjszakáztam a hotelben. 

Nincs ennek a történetnek valóságalapja, és nem is kell magyarázkodnom ezzel kapcsolatban”- tagadta Aurelio.

A Házasság első látásra szereplője is megszólalt, azonban elég szűkszavú választ adott.

"Erről inkább nem beszélnék" - mondta.

Aurelio kedvese, Niki is tud az állítólagos megcsalásról, a pár közeli ismerőse szerint pedig egyáltalán nem hisz az informátornak. 

"Niki úgy gondolja, hogy minden csak kitaláció, legalábbis Aurelio ezt mondja neki. 

Simán elhitette ezzel a szegény lánnyal, hogy csak a hírverés kedvéért, ő maga találta ki, hogy a lapok hozzák őt össze valakivel a forgatásról 

- kezdte. 

"Hogy őszinte legyek, nem is értem, hogy hogyan hihet neki, de ez van. Féltem Nikit és azon sem lepődnék meg, ha szép sorban kerülnének még elő híres és hírnévre vágyó csajok, akiknek Aurelio becsempészte" - árulta el a közeli ismerős. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!