A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megszületett a Next Top Model Hungary sztárjának kislánya

Vágólapra másolva!
Megszületett Axente Vanessa és indiai származású férje, Rahil Gupta első közös gyereke. Kislányukat már haza is vihették a kórházból az újdonsült szülők, Axente Vanessa pedig a kicsi nevét is elárulta.
Vágólapra másolva!

A TV2 nagy sikerű realityjének zsűritagja, Axente Vanessa nemrég jelentette be, hogy első gyerekét várja. A nemzetközileg is elismert modell csak úgy ragyogott kismamaként. 

Axente Vanessa kismamaként
Fotó: Axente Vanessa

Most arról számolt be a közösségi oldalán, hogy megszületett első gyereke. A bejegyzésből kiderül, hogy a kislányukat már haza is vihették a kórházból az újdonsült szülők. A Next Top Model Hungary zsűritagja a közösségi oldalán már fotót is mutatott a csöppségről, és az is kiderül, hogy a Kislánya csodaszép nevet kapott: Giselle. A baba amúgy korábban érkezett  a vártnál: áprilisban a Mokkában még arról beszélt a híres modell, hogy augusztus 19-re van kiírva, ám – mint az Insta-posztjából kiderül – a kis Giselle már 2024. augusztus 12-én világra jött.

Axente Vanessa mindig óvta magánéletét

Annak ellenére, hogy nemzetközileg is elismert és nagyon népszerű szupermodell, szinte semmit nem lehetett tudni róla. A magyar születésű modell már tinédzserkora óta sikeres a szakmájában, nemrég a Next Top Model Hungaryben tűnt fel, ahol szigorú szakmai szempontok alapján zsűritársaival, Tomán Szabinával, Merő Péterrel és Tombor Zoltánnal kiválasztotta Magyarország következő szupermodelljét.

Axente Vanessa és ausztrál származású férje már évek óta boldog házasságban élnek, azonban a családalapítás eddig váratott magára a modell folytonos munkái miatt, és bár sokszor voltak egymástól távol, mindig igyekeztek úgy alakítani a programjaikat, hogy minden lehetőséget megragadjanak arra, hogy együtt legyenek.

Korábban sokáig távkapcsolatban éltek

Sokáig távkapcsolatban éltek a párjával, de szerinte azt is lehet jól csinálni, nekik sikerült. 

Tényleg minden percet megbecsültünk, és próbáltuk a lehető legjobban kiélvezni egymás társaságát, minőségi időt tölteni együtt.

Jó lehet a távkapcsolat is, hiszen izgalmas, hogy fokozatosan ismeritek meg egymást de azért egy idő után belefáradtunk. Évek után döntöttünk úgy, hogy ideje egy városban és egy lakásban élnünk, amitől teljesen átalakult a kapcsolatunk, de csak jó értelemben" - magyarázta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!