Ázsia Expressz: Jolly és Szuperák Barbara már az első napokon összevesztek és rosszullétekkel küzdöttek

ÁzsiaExpressz
Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expressz új évadában Jolly és Szuperák Barbara is ott lesznek. A mulatós zenész és húsz évvel fiatalabb barátnője a Farm VIP korábbi szériájában is feltűntek, de Ázsiában a korábbinál sokkal keményebb kihívások vártak rájuk. Az Origónak a forgatás helyszínén, a Fülöp-szigeteken meséltek néhány nappal azután, hogy elindult a kalandokkal teli forgatás: akkor még a szálláskeresést találták a legnagyobb kihívásnak, de már túl voltak pár komolyabb rosszulléten, hányingeren és vitán.
Vágólapra másolva!

Jolly és Szuperák Barbara egy pillanatig sem gondolkodtak, amikor szóba került, hogy ők is részt vehetnének az Ázsia Expresszben. Évekkel ezelőtt szerepeltek volna a műsorban, de akkor a COVID közbeszólt, így lélekben már jó ideje készültek a kalandra. "Biztosak voltunk abban, hogy egyszer el szeretnénk jönni! Nekünk ez nem volt kérdés, így mikor megkerestek minket, azonnal igent mondtunk" - mondta Szuperák Barbara, akitől hamar átvette a szót Jolly.

Ázsia Expressz: Azonnal igent mondtak a felkérésre
Ázsia Expressz: Azonnal igent mondtak a felkérésre
Fotó: TV2

"Mi a párommal egyébként is imádjuk a kalandokat és imádunk utazni. Ilyen beállítottságú emberek vagyunk, amint van lehetőségünk, mindig megyünk külföldre, más országokba, akár más kontinensekre is. Nagyon szeretünk világot látni" - tette hozzá a zenész, aki már nappal a forgatás kezdete után belátta, hogy az Ázsia Expressz azért jóval másabb, mint a megszokott nyaralásaik.

Már a legelső napon elhagyták a komfortzónát

"Szeretünk új emberekkel találkozni, keressük az új inspirációkat, az új helyzeteket. Itt pedig mindenki kilép a komfortzónájából, és mi pontosan erre vagyunk beállítva a párommal, mi ezt az érzést keressük és élvezzük a leginkább" - mondta Jolly az Origónak, aki arra a kérdésre is egyértelműen felelt, hogy Ázsiában mikor érezte először, hogy elhagyta a kényelmes mindennapokat.

"Már a legelső napon. És nem a stoppolás, a feladatok vagy a hőség és magas páratartalom a legdurvább, hanem az, hogy be kell kéretőzni idegen emberek otthonába. Teljesen idegen emberek ajtaján kopogunk, hogy fogadjanak be minket. Na, ez tényleg egy olyan dolog, amit soha az életben korábban nem csináltunk" - mesélte, majd Barbie arra is kitért, hogy erre fel tudtak-e készülni valahogy otthon vagy az Ázsiába vezető hosszú út alatt.

"Abszolút nem tudtunk erre felkészülni, mert egyszerűen ezt eddig el sem tudtuk képzelni. Próbáltunk belegondolni, hogy milyen lehet bekéretőzni egy idegen házba, de amíg nem állsz ott valakinek az ajtaja előtt hulla fáradtan este 10 órakor szállást kérve, addig fogalmad sincs arról, hogy ez milyen helyzet. Nincsen se telefonunk, se pénzünk, ők azt sem tudják kik vagyunk, és csak próbáljuk nekik valahogy elmagyarázni, hogy ez egy tévéműsor és mi ismert emberek vagyunk a saját országunkban" - mondta.

"Az itteni emberek egyébként nagyon közvetlenek, és tényleg nagyon-nagyon barátságosak. Többségében mindenki rögtön segít, vagy ha nem tud, ajánl valakit" - mesélte a páros az első napok tapasztalai után.

Fejfájással, hányingerrel sem mondott nemet a feladatokra

Szuperák Barbara lelkesen beszélt a feladatokról, kifejezetten harcos, versenyző típusnak mondja magát, aki igyekszik mindenben kihozni magából a maximumot, még akkor is, ha épp fizikailag teljesen rosszul van.

Szuperák Barbara lelkesen beszélt az Ázsia Expressz feladatairól
Szuperák Barbara lelkesen beszélt az Ázsia Expressz feladatairól
Fotó: TV2

"Én addig megyek, míg el nem érem a célomat. 

Egyik reggel úgy keltem fel, hogy nagyon-nagyon rosszul voltam, szédültem. Akkor azt éreztem, hogy most vennem kell egy nagy levegőt, és össze kell szedni magam, mivel itt áll előttünk az egész nap, tele feladattal. Hányingerem volt, hasmenésem is, mivel kellett jó pár nap, mire hozzászokott a szervezetem az itteni vízhez és ételekhez. 

Nagyon durva volt, ilyen állapotban álltam ott, amikor indult a verseny. Szédelegtem, fájt a fejem, de mikor meghallottam, hogy Ördög Nóra kimondja, hogy start, mint akinél lehúzták a rolót, semmi bajom nem volt és csak mentem előre"' - mondta.

"Bennem a verseny ilyen. Nem gátolnak ezek a fizikai dolgok ott és akkor. Nincsenek fizikai fájdalmak, nincs semmi, csak a cél" - tette hozzá.

Mennyire fontos számukra az Ázsia Expressz-győzelem?

A páros nagyon eltökéltnek tűnt, így adódott a kérdés, hogy mennyire lennének csalódottak, ha nem ők nyerik az Ázsia Expresszt.

"Nyilván mindenki azért jön, mert nyerni szeretne, hiszen ez mégiscsak egy verseny. Nem lennénk annyira csalódottak, mert ha nem is nyerünk, felfedezzük ezt a különleges vidéket, arról nem beszélve, hogy magunkat és egymást is egészen új oldalról ismerhetjük meg. De nem tagadjuk, a legfőbb célunk a győzelem, mi nyerni jöttünk, és reméljük, nyerni is fogunk. Mindent megteszünk érte" - mondta Jolly.

"Mivel egy versenyről van szó, nem lehet úgy nekiállni, hogy nem baj, ha nem nyerünk. Szerintem, akinek esetleg kevesebb az esélye, annak is úgy kell pozitívan gondolkodnia, hogy képes jó helyen végezni. Az Ázsia Expressz nagyon komplex műsor, és nagyon jó, hogy a párosok közül mindenkinek megvan a maga erőssége. Ezzel tisztában is kell lenni, ha esetleg majd taktikázni kellene... Alapjáraton szükség van egy ilyen műsorban a taktikázásra is, de egyelőre mi még nem ebben látjuk a lényeget" - tette hozzá Barbara.

Már az első napokban mindketten sírtak

Arról is meséltek, hogy már mindketten elsírták magukat a kamerák előtt, de a kapcsolatukra nem lehet rossz hatással a verseny.

Úgy érzik,  a kapcsolatukra nem lehet rossz hatással a verseny
Úgy érzik,  a kapcsolatukra nem lehet rossz hatással a verseny
Fotó: TV2

"Már volt olyan, hogy eltörött a mécses mindkettőnknél. Akkor nem aludtunk három napja, a kialvatlanság pedig nagyon rossz hatással van az ember idegrendszerére és mentális állapotára. Számunkra az a fontos, hogy egymást húzzuk, és amikor az egyiknek rossz napja van, akkor a másik segít neki. Amikor a másiknak van rossz napja, akkor fordítva. 

Egymást próbáljuk támogatni, de előfordul, hogy összeveszünk. Volt példa arra, hogy ingerültek voltunk egymással, kiabáltunk, de mindent meg tudunk együtt oldani és beszélni

- mesélték.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!