A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Újabb fejlemények érkeztek Bálint Antónia peréről

Bálint Antónia
Vágólapra másolva!
Bálint Antónia és Földesi-Szabó László korábban egy párt alkottak, született is egy kislányuk Lili. Azonban a férfi 12 éve nem láthatja a gyerekét, amit a mai napig nem ért, ezért apasági pert indított az egykori szépségkirálynő ellen.
Vágólapra másolva!

Apasági pert indított Bálint Antónia ellen az exe, Földesi-Szabó László, aki bírósági úton szeretné megtudni, hogy valóban ő-e az apja 2007-ben született lányuknak, Liliennek.

Bálint Antónia és lánya
Bálint Antónia a kislányával még 2019-ben
Fotó: Bálint Antónia/Instagram

"Ez egy érzékeny téma, és az ügy lezárásáig nem is szerettem volna, ha ez nyilvánosságra kerül. De ha már kiszivárgott, megerősítem: valóban, tavaly ősszel apaság vélelmének megdöntése iránti pert indítottam. Noha szerencsére már nagy a csend körülöttünk, ez nem azt jelenti, hogy minden megoldódott" – erősítette meg még korábban Földesi-Szabó László.

A Bálint Antóniánál 12 évvel idősebb, egyébként évek óta külföldön élő férfi szerint a jelenleg tartó vizsgálatra azért volt szükség, mert tizenkét éve nem láthatta a 17 éves lányt, a gyerektartást azonban még mindig fizeti.

Ez egy érzékeny téma, és az ügy lezárásáig nem is szerettem volna, ha ez nyilvánosságra kerül. 

De ha már kiszivárgott, megerősítem: valóban, tavaly ősszel apaság vélelmének megdöntése iránti pert indítottam. Noha szerencsére már nagy a csend körülöttünk, ez nem azt jelenti, hogy minden megoldódott. 

Én 12 éve nem láthattam a lányomat. 

Pedig megvolt a végzés a láthatásról. De hiába mentem oda, a kaputelefonba csak annyit kaptam, hogy nem akar kijönni." - mesélte a férfi, aki nem érti, hogy miért nem láthatja a lányát.

Hosszú évekig próbálkozott, azonban nem érte el a célját, ezek után pedig reméli, hogy a per mindent megváltoztat, és az ő javára döntenek. 

"Csak anyagilag teljesíthettem az apai kötelességeim, még egy képet sem kaphattam a lányomról. 

Az édesanyja által minden csatorna el lett zárva az irányába. 

Egész egyszerűen oda jutottam mára, hogy magyarázatot akarok kapni erre az évtizede tartó tiltásra, és hogy miért nem láthattam felnőni a lányomat. Ha más az igazság, mint amiben 17 éve élek, az talán valamelyest megnyugtatna és megmagyarázna sok mindent. 

Ha mégsem érzem jól a tiltás okát, akkor pedig a remény mindig bennem lesz, hogy a lányom egyszer elindul felém 

- magyarázta a Story-nak. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!