A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
11:20Kajak-kenuKenu 500m-páros elődöntő 1
HUNMagyarország
12:00Kajak-kenuKajak 500m-négyes elődöntő 2
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
NyílNyíl

Beperelte az exe Bálint Antóniát

Bálint Antónia
Bálint Antónia
Vágólapra másolva!
Apasági pert indított Bálint Antónia volt párja, aki állítása szerint már 12 éve nem találkozott a 17 éves lányukkal.
Vágólapra másolva!

Apasági pert indított Bálint Antónia ellen az exe, Földesi-Szabó László, aki bírósági úton szeretné megtudni, hogy valóban ő-e az apja 2007-ben született lányuknak, Liliennek.

"Ez egy érzékeny téma, és az ügy lezárásáig nem is szerettem volna, ha ez nyilvánosságra kerül. De ha már kiszivárgott, megerősítem: valóban, tavaly ősszel apaság vélelmének megdöntése iránti pert indítottam. Noha szerencsére már nagy a csend körülöttünk, ez nem azt jelenti, hogy minden megoldódott" – erősítette meg Földesi-Szabó László a Story magazin értesülését.

A Bálint Antóniánál 12 évvel idősebb, egyébként évek óta külföldön élő férfi szerint a jelenleg tartó vizsgálatra azért volt szükség, mert tizenkét éve nem láthatta a 17 éves lányt, a gyerektartást azonban még mindig fizeti. "Egész egyszerűen oda jutottam mára, hogy 

magyarázatot akarok kapni erre az évtizede tartó tiltásra, és hogy miért nem láthattam felnőni a lányomat...

12 éve el vagyunk szakítva, itt már nem beszélhetünk apai érzésekről. Semmilyen kapcsolatunk nincs, pedig az első évek nagyon szépek voltak. Nagyon jól éreztük magunkat a lányommal... Úgyhogy ha más az igazság, mint amiben 17 éve élek, az talán valamelyest megnyugtatna, és megmagyarázna sok mindent”" – magyarázta Földesi-Szabó László.

Mi a helyzet Bálint Antóniával?

Bálint Antónia hamarosan a TV2-n tér vissza – de egyelőre nem árulhatta el, hogy milyen műsorban –, korábban egyébként hat évig pereskedett más ügyben. 1991-ben lett ugyanis szépségkirálynő, azonban botrányával vált igazán ismertté: meztelen fotói miatt utóbb őt és a második helyezettet is megfosztották a címétől. Végül hat év pereskedés után, a Legfelsőbb Bíróság ítélete nyomán kapta vissza a szépségkirálynőt illető címét, mellé pénzbeli kártérítést.

Évekig civil életet élt, pénzügyekkel foglalkozott, legutóbbi ismert párkapcsolata jó három évig tartott dr. Bársony Farkas jogásszal – akivel azonban tavaly szakítottak. "Sokáig nagyon stabilnak és biztosnak tűnt a kapcsolatuk, Antónia ezért is merte a nyilvánosság előtt is vállalni a szerelmét, illetve egy-egy meghitt fotót közzétenni a közösségi oldalán. Az utóbbi hónapokban azonban egyre több gondjuk lett, és feszültté vált közöttük a viszony. Próbálták megoldani a problémáikat, de belátták, hogy képtelenek rá, ezért máshol kell keresniük a boldogságot" – nyilatkozta egy ismerősük nagyjából egy éve.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!