A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Leopárdmintás bikini feszül Balogh Edina hibátlan testén - fotó

Vágólapra másolva!
Balogh Edina bikinis fotót mutatott magáról az Instagramon, érdemes megnézni.
Vágólapra másolva!

Balogh Edina leopárdmintás bikiniben mutatta meg magát legújabb Instagram-fotóján, amelyen a kutyájával látható: "A mi kis 13 éves örökbe fogadott kutyusunk végre újra velünk van…" – írta a posztjában, bár sokan valószínűleg nem az állatra figyeltek a képen. Nézze meg a bejegyzést! 

Balogh Edina friss bikinis fotója:

A színésznő nemrég még arról számolt be a közösségi oldalán, hogy a 40. születésnapjára meglepetésbulit szervezett neki a Farm VIP-ben megismert párja, Szabó Simon. "Nehéz bármit is mondani, ez egy nagyon kerek szám... Talán csak annyit, hogy még soha nem volt meglepetésbulim, csodálatos érzés volt megélni, hogy a barátaim, a családom és a szerelmem együtt dolgoztak ezekért a pillanatokért.... Örökké emlékezni fogok erre a születésnapra!... Csak hála és boldogság van a szívemben, mert a legnagyobb kincs a világon enyém, amikor szeretsz és szeretnek! Köszönöm NEKTEK, hogy vagytok nekem!" – írta nagyjából egy hónapja az Instagramon.

Szabó Simonnal egyre szorosabb a kapcsolatuk

Balogh Edina és Szabó Simon a legutóbbi Farm VIP során jöttek össze, és már az esküvő is szóba került közöttük: nem ragaszkodnak hozzá, de mindketten nyitottak rá.

"Mi már összeházasodtunk a farmon. De tényleg, van egy ugyanolyan karkötőnk, amit még ott kötöttünk föl, és azóta nem vettük le. Ez nekünk nagyon sokat jelent, nyolc hónapja rajtunk van. Komolyra fordítva a szót, én szeretem elkötelezni magam, és szeretem, ha elköteleződnek mellettem, ehhez viszont idő kell. Nem zárkózom el semmitől, szívesen elvenném Edinát, ha úgy alakul" – mesélte korábban Szabó Simon.

Szabó Simon, Balogh Edina
Szabó Simon és Balogh Edina együtt
Fotó: Instagram/Balogh Edina

"Annyira szoros és mély a kapcsolatunk, a bizalmunk, hogy nem érezzük se a baba, se a papír fontosságát. Egyáltalán nem tartok igényt a házasságra, de Simonnak biztosan nem mondanék nemet. De ha lenne is esküvő, az nagyon más lenne, mint az első, ami ország-világ előtt zajlott. Azt se bánnám, ha Simonnal csak ketten lennénk" – tette hozzá akkor Balogh Edina.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!