A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
4
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNMárton Viviana
21:19TekvondoViviana Marton-Aleksandra Perisic

Nem teljesült Boros Lajos utolsó nagy álma

Boros Lajos
Vágólapra másolva!
Boros Lajos 78 éves korában, hosszantartó betegség után halt meg augusztus 8-án. Minden vágya az volt, hogy visszatérjen a rádióhoz, rengeteg terve volt még, azonban ezek már nem teljesültek.
Vágólapra másolva!

Tegnap az egész országot mélyen lesújtotta a hír, miszerint 78 éves korában, hosszantartó betegség után meghalt Boros Lajos. A hírt a családja közölte az MTI-vel. A legendás magyar rádióst több hazai sztár, és kollégái is gyászolják, ma pedig a Retro Rádió munkatársai különleges körülmények között is megemlékeztek a műsorvezetőre. 

Boros Lajos alig két éve még arról beszélt, hogy szívműtétje és prosztataműtétje után már jobban van, szívesen dolgozna – sőt nemcsak rádiózna, de akár stand-upolna is, bemelegítő emberként is vállalt volna munkát.

Örömmel vállalnék klasszikus rádiós felkérést, de nem kapok egyet sem.

Nem szomorkodom emiatt, hiszen így is vannak online stream-műsoraim, amiket egy hétfős bandával csinálunk közösen. Mindannyian vérprofik, így nagyon könnyen és élvezetesen telik a közös munka.

 A beszélgetőpartnerek is szívesen jönnek hozzánk, mert tudják, hogy nem a botrányaikra vagyok kíváncsi, hanem azt szeretném bebizonyítani, hogy értékes és jó emberek. 

A hallgatók is nagyon szeretnek minket. Jó lenne, ha profibb szinten tudnánk ezt csinálni, ehhez viszont egy szponzorra vagy egy rádiós csatornára volna szükségünk, akik anyagilag támogatnának minket"- vallotta be még a Star magazinnak.

Sajnos Boros Lajos utolsó nagy álma már nem teljesült.

A Magyar Filmadatbázis honlapján elérhető életrajz szerint Boros Lajos 1947. április 12-én született Budapesten. A Kandó Kálmán Villamosipari Főiskolán diplomázott 1970-ben. 1972-ben énekes-gitáros kategóriában megnyerte a Ki mit tud? című vetélkedőt. 1999 és 2009 között a Sláger Rádió Bumeráng című műsorát vezette, 2010 és 2012 között a Neo FM, majd a Music FM reggeli műsorának frontembere volt.

A legtöbben az 1999-től elindult Bumerángból emlékeznek rá, Bochkor Gáborral és Voga Jánossal ikonikus triót alkottak 12 éven át.

Ekkor temetik őt el

Boros Lajost Nagykőrösön, az izraelita temetőben temetik el 2024. augusztus 12-én, hétfőn, délelőtt 11 órakor. A rádiós Budapesten született és az élete fontos pontjai is a fővároshoz kötik, de a fiatal kora nagy részét Nagykőrösön töltötte.

Bochkor Gábor is elbúcsúzott tőle

Bochkor Gábor évtizedekig volt Boros Lajos műsorvezetőtársa egy kereskedelmi rádió reggeli műsorában. Közösségi oldalán egy fotóval búcsúzott Boros Lajostól.

Isten veled Lajos!  

- írta a képhez Bochkor Gábor. 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!