A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ilyen volt Boros Lajos temetése Nagykőrösön - galéria

Boros Lajos
Vágólapra másolva!
Képeken, ahogy családja és ismerősei utolsó útjára kísérik a nemrég meghalt Boros Lajost.
Vágólapra másolva!

Életének 78. évében, hosszas betegség után meghalt Boros Lajos, gitáros-énekes, műsorvezető, a magyarországi reggeli rádiózás úttörője. A temetésével sem vártak sokat, a búcsúztatót Nagykőrösön tartották meg, az izraelita temetőben a mai napon, 2024. augusztus 12-én, hétfőn, délelőtt 11 órakor. A rádiós bár Budapesten született, és az élete fontos pontjai a fővároshoz kötik, de a fiatal kora nagy részét Nagykőrösön töltötte, ezért döntött úgy családja, hogy ott helyezik végső nyugalomra. 

Boros Lajos múlt héten csütörtökön, azaz 2024. augusztus 8-án halt meg, hosszas betegség után. Bár köztudott volt, hogy nincs jó egészségi állapotban, de sokakat megrázott a halálhíre, hiszen nemrég arról beszélt, hogy szeretne visszatérni a rádiózáshoz. Ma sokan részt vettek a temetésen és a szertartáson, ismerősei, családja, barátai mind megtörten álltak a nagykőrösi temetőben az egykori rádiós sírjánál. 

 

Sokan búcsúznak tőle a közösségi oldalakon is

A halálhírt Boros Lajos családja közölte az MTI-vel, és azóta özönlenek a sztárok búcsúüzenetei a közösségi oldalakon. Bochkor Gábor évtizedekig volt Boros Lajos műsorvezetőtársa egy kereskedelmi rádió reggeli műsorában. Közösségi oldalán egy fotóval búcsúzott Boros Lajostól.

Isten veled Lajos!  

- írta a képhez Bochkor Gábor, azóta újabb búcsúüzenetet írt egykori kollégájának, és elárulta, hogy azért nem írt eddig bővebben, mert édesanyját is a napokban temette el. Bochkor Gáboron kívül még számos más rádiós kollégája, ismerőse búcsúztatta őt a közösségi médiában, így állítottak emléket az egykori rádiósnak.

Halála előtt a végrendeletéről beszélt Boros Lajos

A 78 éves műsorvezető még 2019-ben árulta el, hogy nem szándékozik végrendeletet írni, ugyanis azt szerette volna, hogy a családja döntse el, hogy mit szeretnének majd kezdeni a hagyatékával.

Nem írtam eddig, és szerintem soha nem is fogok végrendeletet írni. Miért döntsem én el, hogy a halálom után milyen kötelezettséget, terhet vagy gondot kapjanak a nyakukba a szeretteim?

Eléggé felnőttnek érzem a feleségemet és a fiaimat arra a feladatra, hogy majd ők eldöntsék, mihez kezdenek a hagyatékommal. Nem akarok egy papírt írni, aminek aztán egyes szavaiba vagy mondataiba ügyvédek kössenek bele…"

- mondta korábban Boros Lajos, aki betegsége miatt már foglalkozott a kérdéssel, mi történjen halála esetén.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!