Curtis az Origónak: Ez volt a nyár bulija, a Jóisten is így akarta

Vágólapra másolva!
Curtis augusztus 20-án óriási koncertet adott a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem előtt. Ma, augusztus 21-én Kolozsváron lesz közönségtalálkozója, ahol Curtis arról mesél, milyen mélypontjai voltak, majd hogyan jutott odáig, hogy az egyik legnépszerűbb magyar előadó legyen, milliós letöltésekkel és nézettséggel.
Vágólapra másolva!

„Előző este Kiskunfélegyházán léptünk fel, azt hittük, hogy a nyár bulija volt, de Budapesten, augusztus 20-án felül tudtuk múlni nézőszámban és hangulatban… nagyon megtisztelő, hogy az államalapítás ünnepén léphettünk fel, elképesztő hangulat volt, szívmelengető volt látni, hogy korosztálytól függetlenül tele a rakpart, üvöltik a Curtis-dalokat” – mondta az Origo megkeresésére.

Curtis a színpadon, augusztus 20-án
Curtis a színpadon, augusztus 20-án 
Fotó: Curtis produkció

„Ugyanazt a műsort adtuk, amit a többi nyári fesztiválos helyszínen, nem változtattunk semmin, hiszen ez bevált. Mi nyár elején Demkó Matyival kitaláljuk a műsort, ezt általában végigvisszük. Persze ha közben kijön egy olyan dal, ami nagyon sikeres, mint most a Kegyelem, akkor betesszük a repertoárba” – mesélte.

Az időjárással szerencséjük volt augusztus 20-án: „Még a Jóisten is azt akarta, hogy ez a fellépés úgy sikerüljön, ahogy kell. A koncertünk előtt zápor volt, utána vihar... Utána a párommal megnéztük a tűzijátékot, ami fantasztikus élmény volt” – tette hozzá.

Curtis
Fotó: Curtis produkció

Augusztus 21-én a 15. Kolozsvári Magyar Napokon Curtis mesél a függőségről, mélypontokról, lakótelepről és életének sok érdekes részletéről, Majdnem belehaltam címmel – persze erről is kérdeztük. „Ez idén kezdődött, a határon túli magyarság miatt csináljuk legfőképp. Februárban kétnapos úton voltunk Kárpártalján, magyar iskolákban, magyar gyerekekkel beszélgettem. Ez afféle közönségtalálkozó, kis zenéléssel, beszélgetéssel. Ma a Kolozsvári Magyar Napok alkalmából a konzulátus udvarán tartunk egy ilyen eseményt” – mondta az Origónak.

Curtis szerint családias az esemény

„Majdnem annyira szeretik, mint a koncerteket, mert kötetlen a beszélgetés. Kérdezhetnek tőlem, találkoznak velem. Majdnem olyan, mint egy családi vacsora, mintha összeülnénk a tábortűznél. Ők is mesélnek magukról, sokszor vannak közös pontok. A közös fotókat pedig várják, a kéréseknek pedig mindig eleget is teszek. Ez a legfőbb dolog, amiért sokan eljönnek egy ilyen találkozóra, mert egy fesztiválon nehezebb összefutni velem a koncert után” – mondta Curtis.

Curtis kapcsolatáról sokan pletykáltak, itt árulta el, miért nem találkozott hetekig Barnai Judittal. Curtis videóklipjeit itt találja. 

A rapper-énekes Kegyelem című dala 3 hete jött ki, 750 ezer megtekintésnél jár:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!