A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Endrei Judit egy sátorban szexelt

Endrei Judit
Vágólapra másolva!
A legendás tévés nem kertelt és megosztotta, hogy milyen volt élete első szexuális élménye. Endrei Judit nem jött zavarba, és elárulta, hogy ő tette magának emlékezetessé a pillanatot.
Vágólapra másolva!

Ábel Anita nemrég az intimitás témakörben faggatta a vendégeit, melynek egyik fő témája a szex volt. A műsorvezető többek közt arra volt kíváncsi, hogy ki hogyan élte meg az első szexet, milyen élményeket, tapasztalatokat szereztek. A legendás televíziós, Endrei Judit meglepő választ adott. 

Endrei Judit az első szexről vallott
Endrei Judit az első szexről vallott
Fotó: Endrei Judit/Facebook

"Nem hagyott olyan mély nyomot. 

Én elárulhatom, hogy én tettem magamnak emlékezetessé az elsőt. Mindez az Adrián történt egy sátorban.

Miután lezajlott, aminek le kellett, kiültem a vízpartra, néztem a csillagokat és egyé olvadtam a természettel. Nem hagyott olyan mély nyomot, hogy időről időre visszaemlékezzek rá, inkább csak egy kedves emlék" - fejtette ki a Palikék világa by Manna című műsorban.

Ábel Anita is elárulta, hogy ő hogyan élte meg az első szexet, és visszaemlékezve ma már teljesen semleges dologként tekint rá.

"Szerintem az első együttlét egy nagyon meghatározó dolog. Hiszen eldönti, hogy az emberben a továbbiakban milyen érzések kavarognak. Keresem-e magamban a hibát? Megszeretem-e a testemet, akár a másik által?

Elnézést kérek mindenkitől, de nem volt sem jó, sem rossz…

Csak úgy volt, elmúlt, átestem rajta. Aztán nyilván az évek során volt részem sok örömben és van is, de az első semleges érzést váltott ki belőlem" - magyarázta. 

Endrei Judit élvezi a nyugdíjas életet

Endrei Judit már 71 éves, de egyáltalán nem érdekli az életkora, azt csinál, amit ő jónak érez. 

"Jó hírem van, hogy azért egyre többen vagyunk akik nem ijedünk meg az évszámoktól. Amíg épek, egészségesek vagyunk, mind fizikailag és szellemileg, tényleg kihasználjuk az életnek minden lehetőségét" - utalt magára és kortársaira még két évvel ezelőtt. Szerinte nem korfüggő, hogy valaki fitt és aktív legyen. Ő a sétában hisz, mindennap gyalogol öt kilométert, de ha lehetősége van, akkor túrázni is szívesen elmegy, szerinte ez segít neki a stressz oldásában is.

Az idősödésnek nagyon sok előnye van. 

Például az egyik az, hogy túllépsz dolgokon, mert tudod, hogy nem tudsz azon már változtatni. Mániákusan szoktam mindig mondani, hogy a szabadságérzet a legnagyobb ajándéka annak, amikor az ember elmúlik annyi, amennyi" - mesélte. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!