A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMagyarország
10:35VízilabdaVesztes SF 1-Vesztes SF 2
HUNMuszukajev Iszmail
12:10BirkózásIslam Dudaev-Iszmail Muszukajev
NyílNyíl

Aggódik születendő gyereke miatt az Exatlon Hungary sztárja

Szabó-Thomka Hanna
Vágólapra másolva!
Az Exatlon sztárja tavasszal jelentette be a közösségi oldalán, hogy férjével szülők lesznek. Hamarosan megszületik az első közös gyerekük, amit már nagyon várnak, azonban a sportoló aggódik, és hatalmas kérdőjel van benne.
Vágólapra másolva!

Szabó-Thomka Hannát az Exatlon első szériájában ismerhették meg a nézők, majd később az All Star évadban is visszatért. A Kihívók csapatát erősítő Hanna 2022-ben ment férjhez, márciusban pedig fotókkal tudatta, hogy hamarosan megszületik a kisbabájuk.

Szabó-Thomka Hanna a műsor során sem beszélt túl sokat magánéletéről és igyekezett megóvni magánéletét. Sokszor épp emiatt az óvatosság miatt röppentek fel a pletykák, hogy a versenyző és párja szakítottak. A sportoló és férje alig várják már, hogy szülők lehessenek, azonban félnek az előttük álló feladattól. 

"Mi a férjemmel azok az emberek vagyunk, akik szeretjük a reális, praktikus dolgokat. Nagyon hasonlóan gondolkozunk a gyereknevelésről is. 

Legyen életrevaló, aktív gyermekkora, de a szabályokat a felnőttek írják, nem a gyermek. 

Az alap értékeket csak a szülők tudják átadni neki, és a lehetőségeket is ők biztosítják. 

Nem aggódással vagyunk a baba érkezését tekintve, de egy nagy kérdőjel van bennünk, hogy pontosan mi vár ránk. 

Bele fogunk tanulni mindenbe, amire szükség lesz, és szeretnénk jól csinálni. De persze ez nekünk is egy tanulási folyamat" - kezdte.

Azon az állásponton vannak a férjével, hogy a gyereket a szülők nevelik, nem az óvónő, a tanárnő vagy a nagyszülők. Mindenki más segít, formál, tanít, alakít, de az alapok otthon dőlnek el. Az időt, energiát erre rá fogják szánni és szeretnének egy tájékozott, egészséges, sportos gyereket nevelni. Nehéz feladat vár rájuk, azonban a szülői példa sokat számít és erre fognak törekedni.

A TV2 sztárjának rengeteg mindenről le kellett mondania, azonban ezeket kicsiket sem bánja, a lényeg, hogy egészséges legyen a gyereke, ennek érdekében pedig mindent megtesz. 

Alig várom, hogy újra sportolhassak, futhassak, lehajoljak gondolkodás nélkül, ehessek rosé húst vagy egy sztéket. 

De ezek, egyáltalán nem olyan fontosak, mint a baba egészsége, úgyhogy várok, amíg kell, és utána jövök csak én, mert összességében azt gondolom, hogy nincs fontosabb a gyerekeknél, velük leszünk egy nagy család, és az első baba a kezdet" - fejtette ki a Metropolnak.

Elárulta azt is a lapnak, hogy a saját gyerekkorából a családi összetartás, a problémák rendezése, megoldása fontos példaként áll lőtte. Fontos az apa szerepe, fontos az anya szerepe, a férfi legyen férfi, a nő nő. A gyerek másol, figyel, tanul, szüksége van anyára, apára, testvérre, amit szeretne gyerekének is biztosítani. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!