A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLosonczi Dávid
18:45BirkózásSemen Novikov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Ezért féltékeny Meghan Markle Katalin hercegnére

Vágólapra másolva!
Meghan Markle és Katalin viszonya már évek óta megromlott, egy királyi szerző pedig azt is elárulta, hogy ennek a pénz az egyik fő oka.
Vágólapra másolva!

Meghan Markle és Katalin hercegné kezdetben jó viszonyt ápoltak egymással, azonban az elmúlt években ma már alig beszélnek egymással. Ez annak is betudható, hogy Markle és férje Kaliforniába költöztek, valamint Harry herceg Sparkle, azaz a Tartalék című könyvében leírtak miatt is sokat romlott a párnak a viszonya a királyi családdal.

Az egyik királyi szerző, Rob Jobson legújabb könyvében arról számolt be, hogy Sussexék esküvője előtt komolyabb vitája volt Katalin hercegnének, Meghan Markle pedig féltékeny volt rá, amiért ők sokkal gazdagabb körülmények között éltek, és semmiben sem szenvedtek hiányt. 

"Érthető, hogy amikor Meghan és Harry elmentek meginni egy italt Vilmos és Katalin lakásába, miközben még a szemközti Nottingham Cottage-ban laktak, Meghan meg volt döbbenve a testvérek közötti életszínvonalbeli különbségek miatt. 

Nem mondom, hogy Meghan féltékeny volt, de nagyon meglepte, hogy Harry bátyja milyen pazarul él ahhoz képest, ahogyan ők éltek. 

Talán ez volt a kezdete a két pár közötti feszültségnek" - olvasható a könyvben.

Meghan Markle úgy érezte, hogy őt és férjét semmibe nézték, míg Vilmos hercegék mindent megkaptak. Ezt pedig csak fokozta az a tény, miszerint ő nem viselhette Diana hercegné egykori ékszereit, ezzel szemben Katalin hercegné többször is megjelent az egykori walesi hercegné ékszereiben, ezért gyakran úgy érezte, hogy sokkal kevesebbet ér, mint Katalin - írja az Express. 

Nem tetszett neki II. Erzsébet nászajándéka

A pár egy ideig a Kensington-palota területén házban lakott, később azonban nászajándékként Erzsébet királynőtől megkapták a hatalmas luxusingatlant, a Frogmore Cottage-et, ami egy történelmi, műemlék otthon a Frogmore birtokon, amely az angliai Windsorban található. A nyaralót 2020-ban 5089 négyzetméteres, négy hálószobás és gyerekszobás, négy fürdőszobás egylakásos házként írták le. Ez volt egyébként a néhai II. Erzsébet kedvenc helye is.

Az ingatlan nem volt akkoriban túl jó állapotban, ezért Sussex hercege és hercegnője úgy döntöttek, hogy felújítják azt, melynek költsége 2,4 millió font volt. Azonban Meghan Markle ennek ellenére sem találta elég jónak Erzsébet ajándékát, számára nem volt elég modern és kényelmes, legalábbis erről számoltak be a királyi család egyik bennfentese. Markle inkább a a windsori kastélyban szeretett volna élni.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!