A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Gáspár Zsolti dühösen üzent a testvérének, Győzikének

Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti a Farm VIP-ben
Fotó: Instagram/Gáspár Zsolti
Vágólapra másolva!
Gáspár Zsolti is megszólalt az után, hogy a testvére, Gáspár Győző elmondta a véleményét az apjukról. Folytatódik tehát a családi botrány, nincs sok esély a békülésre.
Vágólapra másolva!

A Farm VIP műsorvezetőjeként is ismert Gáspár Zsolti üzent a testvérének, Gáspár Győzőnek, miután az kifejtette a véleményét édesapjuk új kapcsolatáról.

Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti a Farm VIP műsorvezetőjeként
Fotó: Gáspár Zsolti / Instagram / Gáspár Zsolti / Instagram

A hamarosan a TV2-n visszatérő Győzike a Tények Pluszban beszélt a napokban arról, hogy miért veszett össze a testvérével és az apjukkal, súlyos családi titkokról rántotta le a leplet. "Kilenc év után, hogy is fogalmazzak? Csúnyán vagy szépen? Megnősült, szerelmes lett. Dicsekedik a faluban, hogy neki barátnője van. 

Hát szégyellje magát! Az én anyámból csak egy volt.

Az én anyámnak az emlékét végig kellett volna tisztelni, hetvenegy évesen. Nem az, hogy wellnesshotelekben mutogatom, hogy nekem barátnőm van…" – háborgott Gáspár Győző amiatt, hogy az apja 71 évesen új barátnőt talált magának.

Győzike, Gáspár Győző
Gáspár Győző, Győzike
Fotó: Instagram/Gáspár Győző / Instagram/Gáspár Győző

Erre reagált most Gáspár Zsolti, aki egészen más véleményen van: "Édesapánk igenis egy hagyománytisztelő ember, aki egy életen át, rajongva szerette az édesanyánkat, akit sajnos kilenc éve elvesztettünk. Soha nem fogja őt elfelejteni, és soha, senki nem helyettesítheti őt a szívében. Ezt Győző is pontosan tudja. Nem is értem, mi ez a görcsös ragaszkodása a hagyományokhoz, hiszen számos roma törvényt tudnánk találni, amit sem ő, sem én, de talán egyetlen roma sem tart manapság. Az idő halad, a világ változik, és nekünk, romáknak sem szabad ezekkel szembe menni. Arról nem beszélve, hogy 

apánknak joga van a boldogsághoz. Becsülettel megtett mindent a családunkért, ami elvárható, sőt annál sokkal többet is.

Felépített két házat a fiainak, útra tett bennünket, és szerette, tisztelte, becsülte édesanyánkat életében, és teszi ezt azóta is, hogy már nincs velünk. Én azt mondom, hogy Győzikének is vele kéne örülnie, hogy nem él magányosan, hanem igenis igyekszik boldog lenni még idősebb korában is" – magyarázta Gáspár Zsolti a Borsnak.

Min veszett össze Győzike és Gáspár Zsolti?

Győzike és Gáspár Zsolti között nemigen volt soha felhőtlen a viszony, de azért volt példa kibékülésre, együtt szereplésre is. Legutóbb Gáspár Győző azért haragudott meg a testvérére, mert az hívatlanul, ráadásul slamposan jelent meg a felesége, Bea asszony 50. születésnapi buliján. Erről hosszabban olvashat itt, alább pedig a Tények Plusz riportját láthatja.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!