A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Halle Berry lánya az anyjánál is jobban rajong ezért a színészért

Vágólapra másolva!
Halle Berry elmesélte, hogy mindössze egyetlen alkalom volt, amikor a lánya menőnek nevezte. Vajon mit tett akkor?
Vágólapra másolva!

Az Oscar-díjas Halle Berry lánya, Nahla Ariela 16 éves, sok mindent láthatott már híres édesanyja karrierjéből – de a jelek szerint nem értékeli túl sokra, legalábbis a színésznőt mindössze egyszer nevezte menőnek, vagánynak.

Halle Berrynek erre 16 évet kellett várnia, hiszen egy hamarosan megjelenő filmben, A szervezetben dolgozott együtt Mark Wahlberggel, aki történetesen a lánya nagy kedvence.

Kaptam pár jó pontot, amikor bemutattam a lányomat Marknak,

mert imádja a Megjött Apucit. Az az egyik kedvenc filmje. Szóval amikor bemutattam neki Markot, azt hiszem, az volt az első alkalom, hogy azt mondta: »Ó, te ismered Mark Wahlberget? Oké, menő vagy!« Ismerek pár csodálatos embert, de a lányom az ő nagy rajongója" – mesélte Halle Berry a People magazinnak.

Mark Wahlberg és Halle Berry
Fotó: IMAGE PRESS AGENCY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP, FREDERIC J. BROWN / AFP / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A színésznő a lapnak emellett arról is beszélt, hogy mit tanácsolna a gyerekeinek, ha a nyomába lépnének Hollywoodban. "Azt mondanám nekik, csináljátok úgy, ahogy én. Nem voltak befolyásos szüleim. Senki nem segített. Az alapoktól kellett kezdenem. Nekik is ugyanúgy kéne megcsinálniuk" – nyilatkozta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!