A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Retteg Harry herceg és Meghan Markle, így óvják gyerekeiket

Meghan Markle, Harry Herceg
Vágólapra másolva!
Harry herceg és Meghan Markle egy fontos lépésre szánta el magát annak érdekében, hogy megvédjék gyerekeiket, Archie herceget és Lilibet hercegnőt.
Vágólapra másolva!

Harry herceg és Meghan Markle négy évvel ezelőtt hagytak fel a királyi kötelezettségükkel, és költöztek az Egyesült Államokba. Bár az utóbbi időben többször is hallani lehetett arról, hogy a herceg szívesen visszatérne az Egyesült Királyságba, azonban egyre jobban aggódik a családjáért, és ezért van az, hogy mindig együl látogat Angliába. Többen is megfenyegették, hogy megkéselik, vagy savval öntik le őt vagy a családját. 

Mivel Harry herceg és Meghan Markle mindennapjait a médiában éli, rengetegen gyűlölik őket, ez pedig a gyerekeikre is hatással lehet. A CBS News Sunday Morning című műsorában a házaspár kijelentette, hogy első számú céljuk, hogy megvédjék Archie herceget és Lilibet hercegnőt.

Harry kifejtette, hogy az egyik legfélelmetesebb dolog számára ha egy szülő öngyilkosság miatt veszítheti el a gyerekét, ugyanis a mai világban rengeteg káros tartalomnak vannak kitéve a fiatalok. 
A pár a közelmúltban elindított egy új programot The Parents Network néven, melynek célja, hogy támogassák a szülőket, akik hasonló tragédián mentek keresztül. 

"Gyermekeink fiatalok, három és öt évesek, szülőként pedig kötelességünk megvédeni őket. 

Nap mint nap látjuk, hogy mi történik az online térben, ezért tudjuk, hogy nagyon sok munka vár még ránk, és örülünk, hogy részesei lehetünk a végleges változásnak 

- fejtette ki Markle. 

Harry herceg hozzátette, hogy régen a szülők mindig tudták, hogy mit csinálnak a gyerekeik, egymással játszottak, míg a mai fiatalok könnyen veszélybe kerülhetnek, ugyanis az online térben rengeteg a veszély, erre pedig fel kell készülni. Nem szabad hagyni, és meg kell állítani, hogy a gyerekek öngyilkosak legyenek az abúzusok miatt, ezt pedig meg kell tanulni felismerni. 

"Ha bármilyen szintű fájdalmat vagy traumát átéltél, úgy gondolom, hogy ez a gyógyulásunk része. 

Soha nem akarom, hogy más is azt érezze, amit én, hogy bántottak és kirekesztettek. 

Ha annak hangoztatásával, amit legyőztem, megmentek valakit, vagy arra buzdítok valakit az életében, hogy álljon ki saját magáért, már akkor megérte" - hangsúlyozta Sussex hercegnéje. 
Az új kezdeményezésükről, a The Parents Networkről Meghan elmondta, hogy fontos, hogy valahol elkezdjék, és kiálljanak a bántalmazott gyerekekért. Kiemelte, hogy a szülők próbáljanak meg többet beszélgetni a gyerekeikkel, ugyanis egy nap az egész életünk megváltozhat, az irányítás pedig kikerülhet a kezükből - számolt be róla a BBC. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!