Vágólapra másolva!
A TV2 realityjében Csaba és Gyöngyi volt az egyetlen páros, akik házastársként folytatták az életüket. Noha egy darabig boldogan éltek, a Házasság első látásra két sztárja szakított, a férfinak pedig már új párkapcsolata is lett.
Vágólapra másolva!

Még májusban szakított a Házasság első látásra utolsó párja, Gyöngyi és Csaba is, noha bennük volt a legkevesebb kétely: a műsor végén ők voltak az egyetlenek, akik úgy döntöttek, hogy házasként szeretnék folytatni.

Gyöngyi és Csaba, Házasság első látásra
A Házasság első látásra egykori párja
Fotó: Boda Gyöngyi / Instagram

Azóta az is kiderült, hogy a férfinak új párja van, akit egy munka során ismert meg. Vállalkozóként Hegedűs Csabának van egy szoláriuma, ahol épp tisztasági festést végzett egy festővel. Az üzletbe egyszer csak bejött Fanni, aki érdeklődött az egyik alkalmazottnál, hogy ki az a fiatal, jóképű srác és meglepődött, hogy Csaba nem egy diák, hanem a tulaj. A Házasság első látásra sztárja megkérdezte, hogy nincs-e kedve átjönni Fanninak hozzá Xbox-ozni, amire ő igent mondott. Azonnal mély vízbe ugrottak, és azóta is együtt vannak.

"Az embernek mindig az kell, ami nem az övé.

Tudom, hogy nem találok még egy olyan lányt, mint Fanni, jól meg is vagyunk, sokszor mégis nagy a kísértés a műsor miatt. 

Mi van, ha most elkötelezem magam, és azt veszem észre, hogy szépen lassan lefő a kávé?

Annyira nem vagyok már fiatal, Fanni viszont még igen, ő csak 21 éves. Egyből bele is csaptunk a lecsóba, összeköltöztünk. 

Mégis elmerengek néha azon, mi lesz, ha elmegy mellettem az élet 

- vallotta be a férfi.

A Házasság első látásra sztárjai a mai napig barátok

Bár Csaba és Gyöngyi kapcsolata harmonikusnak tűnt, a párnak nem volt ideje megismerni egymást. Saját bevallásuk szerint nem tudtak elég közel kerülni egymáshoz, a műsor után pedig mindketten visszacsöppentek a saját kis életünkbe, és nem szenteltek elég figyelmet a másikra, és ahogy telt az idő, egyre inkább bebizonyosodott, jobb, ha elengedik egymást. Ugyan már szakítottak, a jó baráti kapcsolat megmaradt közöttük, amit Csaba is megerősített.

Mondhatni barátok vagyunk, bár nem találkozunk gyakran. 

Amennyire tudom, csinálja a kis dolgait és ő is jól van - mesélte a Borsnak. 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!